Chunilna Creek

Tag på dit livs fiskeeventyr

Atlantik Travel tilbyder vores kunder en enestående mulighed for at bo i en komfortabel fiskecamp midt i Alaskas vildmark, kun få meter fra en af Alaskas bedste lakseelve. Vi tilbyder både individuelle- og  grupperejser.

Chunilna Creek – der også kaldes Clear Creek - tager sit udspring i Denali National Park, der ubetinget er et af Alaskas smukkeste områder. Chunilna er en mindre, men stabil og klarvandet, flod med stor opgang af kongelaks og sølvlaks. Derudover er der mulighed for at fange rødlaks, hundelaks, pukkellaks, fjeldørred, regnbueørred og stalling. Elven er perfekt til fluefiskeri, men der er også mulighed for spinnefiskeri.

Fiskeriet starter lige foran fiskelodgen og der er rig mulighed for at gå eller sejle op og ned af floden. Guiderne hjælper også med transport på elven i jetboats.

De store kongelaks, der typisk vejer mellem 10 - 20 kg, men som kan blive op til 35 kg, stiger midt i juni og fiskeriet forsætter til 13. juli. Omkring 1. august er det tid for de iltre sølvlaks, hvor der også er en hel del af de stærke chum-salmon i elven.

Det er en kæmpe oplevelse at bo midt i Alaskas vildmark og udover ørne, elge og bævere, er der god mulighed for at krydre turen med en bjørn. Der findes både sortbjørn og brunbjørn i området. Guiderne vil informere om sikkerhed i bjørneland.

Atlantik Travel tilbyder både individuelle og grupperejser til Chunilna Creek. 
 

 • Skræddersyet rejse

  - Pris fra DKK 21.095,-

  Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

  Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her

Se også disse rejser

 • Trout Adventure

  Vores ”ørredeventyr” i Alaskas byder på world class fluefiskeri efter regnbue- og fjeldørred. En fiske og...


  DKK 21.095,- pr. person
 • Alaska - Float trip

  Float trip på Upper Chunilna Creek – Vi gentager succen. Float trip på en af Alaskas smukkeste floder efter...

  8 nætter fra
  DKK 21.095,- pr. person