Float trip i Alaska.

Tag med på et storslået eventyr.

Float trip på Upper Chunilna Creek – Vi gentager succen.

Float trip på en af Alaskas smukkeste floder efter sølvlaks, krydret med world class fluefiskeri efter regnbue- og fjeldørred. En fiske og naturoplevelse i særklasse.

Chunilna Creek – der også kaldes Clear Creek - tager sit udspring i Denali National Park, der ubetinget er et af Alaskas smukkeste områder. Den øverste del af floden er svært tilgængelig og kan kun nås med helikopter. Der er derfor stort set ingen der fisker denne strækning. Denne del af floden er så vild, at guiden ofte medbringer en motorsav, til at fjerne væltede træer der ligger på tværs af floden. Dette floattrip er en ægte vildmarksoplevelse. Atlantik Travel har, sammen med den velrenommerede Talkeetna Fishing Lodge, sammensat en tur i den bedste periode for sølvlaks.

Udover sølvlaks er der mange af de stærke chum salmon i floden på dette tidspunkt, men udover laksefiskeri har den øvre del af Chunilna Creek noget af Alaskas bedste fiskeri efter regnbueørred. Mange glemmer helt laksefiskeriet, når de har kroget deres første vilde regnbueørred og en regnbueørred på 2-3 kg på en klasse 5-6 fluestang er en udfordring, der slår det meste fiskeri vi kender til! Udover laks og regnbueørred fanges fjeldørred (Dolly Varden) og stalling.

Foruden et fantastisk fiskeri er logistikken på denne tur helt i top. Vi har gjort os umage med at arrangerer turen, så der ikke er unødvendig spildtid eller spilddage. Turen er tilrettelagt, så den passer med den bedste og billigste flyrute til Alaska. Det tager kun ca. 12 timer fra København og gruppen hentes i lufthavnen og køres op til Talkeetna for en overnatning, inden gruppen næste morgen flyves med helikopter til det øvre Chunilna Creek.

Her starter et 7 dages float trip ned af Chunilna Creek. Der overnattes i telt, men undervejs er der også en hytte, som gruppen kan benytte. Efter en uge ender gruppen sit float trip ved Talkeetna Fishing lodge. Den sidste nat overnattes i Talkeetna og næste morgen flyves retur til Danmark.

På denne tur er der plads til 5-7 medrejsende og 1-2 Alaska guider.

Prisen inkluderer: 2018

 • Transfer Anchorage - Talkeetna (Chunilna Creek)
 • Helikopter flyvning til øvre Chunilna Creek
 • 8 overnatninger (alle)
 • 7 dage float trip incl. alt udstyr
 • (excl. personligt udstyr, sovepose og liggeunderlag)
 • Lokal professional fiskeguide på rafting turen
 • Informationsmøde
 • Mad på floattrip
 • Rabatordning ved grejbestilling hos vores samarbejdspartnere.

   
 • Rejsen kan betales over 3 rater.

8 nætter fra DKK 21.095,-

Vi har rejseafgange i perioden fra:
15/08-2018 til og med 15/08-2018.

Begrænset antal pladser!
Antal pladser tilbage: 5
Vælg afrejsedato:
Ovenstående er en foreløbig bekræftelse og der tages forbehold for plads på flyrejse, jagtområder, hoteller m.m. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser.
Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her
Teaser for Chunilna Creek
Float trip på Chunilna Creek

Se også disse rejser

 • Trout Adventure

  Vores ”ørredeventyr” i Alaskas byder på world class fluefiskeri efter regnbue- og fjeldørred. En fiske og...


  DKK 21.095,- pr. person
 • Alaska - Chunilna Creek

  Atlantik Travel tilbyder vores kunder en enestående mulighed for at bo i en komfortabel fiskecamp midt i Alaskas vildmark, kun få...


  DKK 21.095,- pr. person