Trout Adventures

Nyhed 2017

Vores ”ørredeventyr” i Alaskas byder på world class fluefiskeri efter regnbue- og fjeldørred. En fiske og naturoplevelse i særklasse.

De små krystalklare bifloder til den mægtige Talkeetna River har måske noget af Alaskas bedste fiskeri efter regnbueørred og fjeldørred. I juli er tørfluer og mussefluer i overfladen ofte vejen til de store ørreder.

Vores lokale samarbejdspartner i Alaska har gennem årene fundet nogle af de bedste steder, og du kan opleve uendelige strækninger af fremragende ørredvand.

Vores kunder fanger typisk ørreder op til 60 cm, men vi ved, at der er større fisk i floderne. Stallingerne er typisk mellem 35-42 cm med lidt større fisk.

Vores Trout Adventure er en sand vildmarksoplevelse og risikoen for at møde andre fiskere i løbet af ugen er meget lille. Turene er baseret på helikopterflyvning ud i vildmarken, hvor der etableres en teltlejr.

Hvis man er en gruppe på 4-6 personer kan turen skræddersyes til gruppens ønsker, og eksempelvis udføres som helt eller delvist float trip.

Disse ture planlægges efter det bedste tidspunkt for overfladefiskeri efter ørred og stalling.

En stor del af fiskeriet kan derfor forventes at ske med tørfluer og mussefluer i overfladen. Man kan naturligvis aldrig være 100% sikker på overfladeaktivitet – men sommeren i Alaska bringer altid masser af vildt ørredfiskeri med sig…

 

 • Skræddersyet rejse

  - Pris fra DKK 21.095,-

  Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

  Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her
Ørredfiskeri på musefluer

Se også disse rejser

 • Alaska - Float trip

  Float trip på Upper Chunilna Creek – Vi gentager succen. Float trip på en af Alaskas smukkeste floder efter...

  8 nætter fra
  DKK 21.095,- pr. person
 • Alaska - Chunilna Creek

  Atlantik Travel tilbyder vores kunder en enestående mulighed for at bo i en komfortabel fiskecamp midt i Alaskas vildmark, kun få...


  DKK 21.095,- pr. person