Argentina - Las Buitreras

Havørredfiskeri i verdensklasse

Kom med til Las Buitreras i Argentina, hvor vi skal fiske efter store og stærke havørreder i Rio Gallegos.

Floden Rio Gallegos er næsten 300 km lang og har sit udspring i de sydlige Andesbjerge fra to krystalklare og meget smukke strømme Penitente og Ruebens, og den bugter sig gennem det barske patagonske landskab.

Her - ca 40 km fra flodmundingen - dukker den frem i det forbavsende bjergrige landskab, som omgiver de unikke Las Buitreras beats.

Flodlejet som ligger mellem disse klippeformationer vrimler med fugleliv sammen med et stort antal strudse, sølvræve, harer, flamingoer og guanacos.

En tur til Rio Gallegos floden giver i sandhed den eventyrlystne fisker mulighed for med sine evner at stille op til de eksplosive patagonske ørreder. Disse fisk kan nå op på 25 pund + og vil helt sikkert belønne fiskeren med tunge fangster, vilde udløb  og ind imellem regulære akrobatiske opvisninger.

Fiskeriet er så teknisk, som det nu engang er, men på samme tid er det også meget nemt. Du behøver ikke at være den bedste kaster i verden for at fange fisk, du behøver blot at fiske roligt og kontrolleret. Hvis du blot holder kontakt med fluen og holder den i bevægelse, vader så lidt som muligt og måske også lytter lidt til guiden, har du store chancer for succes!

Lodgen Las Buitreras råder over de bedste og mest givende beats som består af 40km privat vand ( begge bredder) og har over 50 navngivne pools.

Atlantik Travel arrangerer rejser i hele sæsonen for individuelle og grupper, men husk at gøre det i god tid, da der ofte er booket et år i forvejen.

  • Skræddersyet rejse

    - Pris fra DKK 34.995,-

    Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

    Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her