British Colombia

Steelhead, kongelaks eller sølvlaks på flue, så læs med her!!!!

Sneklædte tinder, dybe skove og rivende floder. Fiskeri i Canada er virkelig en udfordring og for at fange steelheaden, skal der arbejdes hårdt! Er du klar på et lystfiskereventyr? Prøv fiskeriet efter steelhead, kongelaks og sølvlaks i Canada.

Drømmer du om fiskeri efter steelhead, kongelaks eller sølvlaks, så er British Colombia stedet for dig. Det at stå midt i elven omringet af skov og bjerge, mens man lægger sin flue eller spinner ud over vandet, kan ikke beskrives, men skal opleves på egen hånd. Fiskeri efter steelhead kan til tider være udfordrene, men hvis man kæmper hårdt nok, bliver man også belønnet med en stærk fightende fisk, som ikke kan blive flottere. Kongelaks fanges om sommeren, og her bruge man det kraftigere grej, da kongelaksen kan blive meget stor. Om det er steelhead eller kongelaks, kan du godt forvente at du vil se din backing. Man må ikke glemme sølvlaksen i sensommeren, som går op i mange af elvene, og kan give et meget spændede fiskeri. 

Vi har allieret os med den dygtige amerikanske guide Darren Bisson, som om nogen anden kender til fiskeriet på mange af de forskellige elve, som findes i British Colombia. Inden for de sidste par år, er fiskepresset blevet større, og derfor er Darren den helt perfekte guide. Han går meget op i at fiske mindre kendte elve, hvor fiskepresset ikke er stort, men hvor fiskeriet stadigvæk er helt i top. Han bruger enten båd eller bil til at transportere os rundt i, så vi kommer til at opleve spændende steder hver eneste dag. 

Naturen i området er storslået og kan ikke sammenlignes med nogen anden natur i Europa. Man kan ganske simpelt se hele økosystemet blive vækket til live, se og mærke hvorfor vi er mennesker. Føle friheden, ja, bare være der for at fiske, sove, spise og så fiske igen, igen og igen.

Atlantik Travel arrangerer både grupperejser og individuelle rejser, både i foråret og efteråret efter steelhead, samt ture hvor du fisker efter kongelaks i starten af sommerprioden, samt sølvlaks i slutningen af august/starten af september. Der er kun plads til fem fiskere plus en dansk rejseleder på gruppeturene, så book i god tid. Er I en eller flere, som vil af sted, og de valgte uger med dansk rejseleder ikke lige passer jer, så kontakt os, og vi vil prøve at opfylde jeres ønsker. Husk at gøre det i god tid, da der ofte er booket et år i forvejen.

Herunder kan du se afrejsedatoer på vores ture med dansk rejseleder. 

  • Skræddersyet rejse

    - Pris fra DKK 23.495,-

    Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

    Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her
Kort teaser om fiskeriet i British Colombia