Cuba

Saltvandsfiskeri på Cuba

Cuba er indbegrebet af Caribien og byder på noget af det bedste tropiske saltvandsfiskeri efter tarpon, bonefish, permit og en lang række andre arter. Har man først én gang stået med rystende knæ og præsenteret sin flue for en gigantisk sølvskinnende tarpon er man solgt – og på Cuba er chancerne for denne fantastiske oplevelse i top kombineret med skøn atmosfære og en venlig og imødekommende befolkning. Kom med til Cuba og oplev dette caribiske fiskeeventyr - en oplevelse for livet. 

Fiskeriet på Cuba er fantastisk og kan måle sig med de bedste tropiske destinationer i verden. Antallet af tarpon er højt og grundet det relativt lave fisketryk er de ikke så svære at få i tale som mange andre steder.

De erfarne guider er topprofessionelle og taler flydende engelsk. Hver morgen aftales med guiden hvilket fiskeri, der skal satses på ud fra vejr, vind og vores ønsker og vi sejler derefter ud til de forskellige pladser medbringende mad og drikke til en hel dag på vandet.

Sidst på turen oplever vi det pulserende liv og skønne atmosfære i Havana, hvor gamle klassiske amerikanske biler fra 1950érne og smukke bygninger fra kolonitiden er en naturlig del af gadebilledet.

Atlantik Travel arrangerer en grupperejse i uge 44. Der er kun plads til fem fiskere plus en dansk rejseleder på denne tur, så book i god tid. Du kan altid booke individuelt, men husk at gøre det i god tid, da der ofte er booket et år i forvejen.

  • Skræddersyet rejse

    - Pris fra DKK 25.395,-

    Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

    Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her