Færøerne

Færøerne er uspoleret skønhed og uberørt natur.

Verdens reneste luft og frisk vand. Et spændende og unikt sted fuld af natur og godt fiskeri, når det er bedst.

Færøerne er kendt for mange andre ting end fiskeri, så efter et par års testfiskeri, mener vi nu, at det er på tide at udbyde denne rejse til 4 lystfiskere, som har lyst til at prøve noget nyt.  For hvem kan egentligt sige, at de har fisket på Færøerne? 

Færøerne er ikke for de sarte sjæle. Man skal være forberedt på, at vejret hurtigt kan skifte fra høj solskin til vind, regn, tåge og slud på samme dag, men alt i alt fremragende fiskevejr. Er du lystfiskeren, der er naturmenneske med stort N og som synes, det kunne være sjovt at fange mange arter, så er Færøerne noget for dig.

Færøerne er en naturperle i sig selv. De mange øer byder på interessante kystpladser på yderkysterne, samt flotte fjorde, hvor vi kan fange mange af de fisk, vi går efter. Højt beliggende i bjergene ligger der, for dem som har benene til det, fremragende fiskevand, hvor de forskellige bække springer ud og flotte søer opstår, og som byder på rigtig godt ørredfiskeri med flue- eller spinnestangen. Turen kræver sit, da nogen af de gode pladser kan kræve en mindre gåtur og gerne op ad stejle skrænter. Så derfor vil det være bedst, hvis man har benene til dette.

Denne tur er både for ham eller hende, som kan lide at fiske med spinne-  eller fluestangen. På Færøerne fungerer det grej vi bruger herhjemme særdeles godt, så man skal ikke ud og bruge flere tusinde kroner på grej. Hvis man er multifisker, vil Færøerne belønne en. Det at kunne beherske flere fiskemetoder er klart en fordel. Her tænkes der på spin-, flue-, bombarda og klassisk ormefiskeri.

På vores tur derop i 2016 fangede første hold 12 forskellige arter og andet hold 13 forskellige arter. Disse fisk kom i land på spin, fluestang, bombarda, bundmede & dybvandsfiskeri i båd.

Vi skal bo i Torshavn, hvor vi vil have vores base hele ugen. Herfra kører vi ud med guider og fisker efter forholdene og det der er mest hensigtsmæssigt.

I løbet af denne uge, vil vi prøve at fange mange af de arter, som findes på færøerne. Vi fisker efter følgende arter: regnbuer, bækørred, fjeldørred, ål, lubber, multer, rokker, ising, havørred, laks, torsk, sej, brosme, langer og fladfisk.

Vi rejser i uge 28 (2 pladser tilbage) og 29 er udsolgt og det er en 5 dages tur med ca. 5 dages fiskeri.

Der er plads til 4 fiskere + en medfiskende guide på turen.

  • Skræddersyet rejse

    - Pris fra DKK 6.995,-

    Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

    Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her