Andamanerne et eventyr for tropisk fiskeri

Hvis smukke sandstrande kombineret med tropisk saltvandsfiskeri med masser af benhårde fightere er noget for dig... 

Andamanerne er et paradis for den der vil teste sit udstyr til den yderste grænse, og hvis udstyret holder, er det egne kræfter der kommer på prøve, når en 25 kg. giant trevally har taget popperen i et stort skumsprøjt.

Andamanerne har ikke bare et fantastisk fiskeri efter giant trevally, men der er også en lang række andre arter, som grouper, tun, wahoo, king mackerel, coral trout og meget andet. Fiskeriet foregår fra små både med 1-3 fiskere på hver og veksler mellem trolling og kastefiskeri med store poppere. Men der er vid mulighed for andre typer fiskeri som speedjigging og fiskeri med levende agn, hvis du ønsker det.

Andamanerne består af skønne sandstrande, koralrev og vild regnskov. Andamanerne består, sammen med Nicobarerne, af mere end 500 øer der strækker sig over et 700 km langt område.

I 2004 blev strandene på Havelock Island kåret som Asiens bedste, og sammen med noget af verdens bedste tropiske saltvandsfiskeri er vi nødt til at advare dig på forhånd. Man bliver simpelthen afhængig af det!

 

  • Skræddersyet rejse

    - Pris fra DKK 17.995,-

    Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

    Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her