Island

Laksefiskeri

Laksedrømme mellem vulkaner, lava og varme kilder - i en af flotteste Islandske lakseelve. Går du med drømmen om at fiske laks i overfladen på små hitchfluer så har vi stedet....  Island!!

I samarbejde med en af Islands største og mest seriøse udbyder af laksefiskeri, tilbyder vi laksefiskeri til forskellige elve i Island. Elvene er Fnjóska, Jökla, Mýrarkvísl, Laxá i Adaldal, Hofsá i Vopnafjörður og Holkna i Þistilfjörður. Elvene indbyder til fiskeri efter atlantahavslaks med flue, og det er kun Catch and Release fiskeri, da der kun er en naturlig bestande af laks. Elvene er perfekte til enhånds og tohånds laksefiskeri, og der fiskes med hitch og andre klassiske islandske laksefluer. I mange af elvene er der også mange ørreder, som kan bliver op til 65 cm, og de giver en forrygende fight på enhåndsstangen. For at få det mest optimale ud af jer tur, bruger vi lokale islandske guider som alle har guidet ved elvene i de sidst mange år. De vil på de dage i har valgt guide, guide og komme med gode råd omkring valg af fluer og hvilke pladser, som er gode på selve dagen.

Der flyves direkte fra København til Keflavik og så videre til Akureyri i det nordlige Island, hvor I bliver hentet og kørt ud til de lodgen på den valgte elv. Jeres Islanske guide henter jer i lufthavnen og I indkvarteres på den valgte lodge.

Du bestemmer selv, hvilke elve du gerne vil fiske, og vores rejsekonsulent vil være behjælpelig med at finde den rette pakke til dig.

OBS: Du skal påregne en overnatning både før og efter fiskeriet.  

 

 • Skræddersyet rejse

  - Pris fra DKK 27.995,-

  Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

  Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her

Se også disse rejser

 • Island - Ørredfiskeri

  I samarbejde med en af Islands største og mest seriøse udbyder af ørredfiskeri, tilbyder vi ørredfiskeri til...


  DKK 23.995,- pr. person