Island

Ørredfiskeri

Kom med Atlantik Travel til Island og opdag det fantastiske ørredfiskeri i flotte omgivelser.

I samarbejde med en af Islands største og mest seriøse udbyder af ørredfiskeri, tilbyder vi ørredfiskeri til forskellige elve og søer i Island.  Elvene er Lónsá, Jökla, Mýrarkvísl, Laxá i Adaldal, Litlaá, Eyjafjarðará og søerne Thingvallavatn og Langavatn. Elvene og søerne indbyder til fiskeri efter ørred med flue, og det er kun Catch and Release fiskeri, da der kun er en naturlig bestande af ørreder. Vandende er perfekte til tørflue/nymfer og streamerfiskeri. I mange af elvene søerne kan ørrederne bliver op til 70 cm, og nogengange endnu størrere og de giver en forrygende fight på enhåndsstangen. For at få det mest optimale ud af jer tur, bruger vi lokale islandske guider som alle har guidet ved elvene i de sidst mange år. De vil på de dage i har valgt guide, guide og komme med gode råd omkring valg af fluer og hvilke pladser, som er gode på selve dagen.

Der flyves direkte fra København til Keflavik og så videre med bil eller fly Akureyri i det nordlige Island, hvor I bliver hentet og kørt ud til de lodgen på den valgte elv. Hvis i vælger at køre selv, så køre i direkte til lodgen fra lufthaven. Jeres Islanske guide henter jer i lufthavnen og I indkvarteres på den valgte lodge.

Du bestemmer selv, hvilke elve du gerne vil fiske, og vores rejsekonsulent vil være behjælpelig med at finde den rette pakke til dig.

OBS: Du skal påregne en overnatning både før og efter fiskeriet.  

 

 
 • Skræddersyet rejse

  - Pris fra DKK 23.995,-

  Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

  Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her
Tørfluefiskeri i Island

Se også disse rejser

 • Island - Laksefiskeri

  Laksedrømme mellem vulkaner, lava og varme kilder - i en af flotteste Islandske lakseelve. Går du med drømmen om at fiske...


  DKK 27.995,- pr. person