Malindi

Mulighedernes land

Malindi i Kenya er en sand perle inden for big game fiskeri. Atlantik Travel har haft en mand i Kenya, for at se om vi ikke kunne ændre lidt på fiskemetoden for denne destination, og resultatet af denne testtur er, at vi nu udvider turen til at tilbyde fiskeri med popper, stickbaits og speed jig.

Kenya er ubestridigt kendt for at huse et fantastisk fiskeri efter sailfish og marlins og Atlantik Travel har i en del år udbudt dette fiskeri ud for Malindi. Dette har ikke ændret sig og i denne nye turbeskrivelse vil dette fiskeri også indgå som en del af pakken, for hvem vil ikke gerne fange en af disse store big game fisk?

Turen er sat til seks hele fiskedage plus en fridag. Du fisker fra båd og fra dæk, hvor du dørger, fisker med popper, stickbaits, livebaits, speed jigger og når det kan lade sig gøre, kan du prøve med fluestangen. 

Malindi er base og udgangspunkt for vort fiskeri. Malindi har ca. 30.000 indbyggere. Fiskeriet har altid spillet en vigtig rolle for byen, om end på et primitivt plan. Man kan stadig opleve garnfiskeri fra kysten eller se de særprægede fiskerbåde, når de tager på havet.

Det Indiske Ocean byder på en fantastisk fiskerigdom ud for Kenyas kyst, ikke mindst ved Malindi. Allerede få minutters sejlads ud for Malindi ser man de første “måge-sjov”. Her starter fiskeriet. Stedet er kendt for et forrygende fiskeri efter sailfish og det siges, at der ikke findes bedre sted i verden efter denne fantastiske fighter. Derudover jagter vi boiler områder, hvor der kan poppes, stickbaites og speed jigges og her er der stor koncentration af fødeemner og her holder de store fisk til, så som barracuda, dorado(guldmakrel), wahoo, GT, jacks, hajer, kingfisk, sailfisk, marlins og yellowfin tuna o.s.v.

En af Atlantik’s fiskere fangede bl.a. en Blue Marlin på 873 lbs., som blev målt til at være blandt de størst fangede hos Kingfisher.

Kontakt os for priser, da prisen variere afhængigt af hvornår på året du vil af sted på.
 
 
  • Skræddersyet rejse

    - Pris fra DKK 21.995,-

    Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

    Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her