Madagaskar

Spektakulær på sin helt egen måde

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle fiskeri og på denne tur til tropeøen Nosy Be i det nordlige Madagaskar.

Vil du med på denne tur, hvor du har chancen for at få testet dit udstyr til grænsen og se din popper bliver taget i et stort skumsprøjt, så har du nu her en unik mulighed for at komme med til øen Nosy Be i Madagaskar.

I samarbejde med Madagascar Fishing Adventures har vi lavet denne tur, da vi mener at Madagaskar bliver den nye destination inden for popperfiskeri og speedjigging efter giant trevally, dogtooth tun, sejlfisk og hvis vi er heldige marlin plus en masse andre rovfisk. Vi har efter mange telefonsamtaler og e-mails, fundet 3 små hurtiggående både, med dygtige kaptajner, som alle kender vandende rundt om Nosy Be rigtig godt. Bådene er helt perfekte til popperfiskeri, og de er hurtige, så vi kan komme rundt til mange forskellige fiskeplader hver dag. Vi fisker 2 mand fra hver båd, og vi fisker alt fra små til store rev. Fiskepladserne ligger fra få min. sejlads til 2 timers sejlads fra lodgen. Der er masser af rev rundt øen, og det er disse rev, som tiltrækker de store giant trevallys, tun og sejlfisk. Turen tager udgangspunkt fra Sakatia Lodge, som ligger på den sydlige del af øen Nosy Be, og her skal vi bo under hele opholdet. Vi skal bo i pæne bungalows, så det eneste vi skal tænke på er at fiske.

Vi har 9 dage på Nosy Be, og i alt 7 fiskedage, så der vil være mulighed for at få set lidt af øen, fiske fra land, dykning eller bare tage en dag på stranden og slappe af.

 

 

  • Skræddersyet rejse

    - Pris fra DKK 24.495,-

    Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

    Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her