Find rejse
Fiskerejser til hele verden

Uanset om drømmen er vildmarksfiskeri i Alaska eller fluefiskeri efter laks i Norge, så vil Atlantik være et naturligt valg.

Vi har erfaringen og ekspertisen til at gøre din fiskerejse til et minde for livet!

Når du vælger os til din drømmerejse kan vi garantere, at der er taget hensyn til sæson, ophold og logistik.


Medarbejdere

Medarbejdere

René Gerken - Rejsekonsulent

René har fisket hele sit liv og om det gælder bækørreder, gedder, laks eller havørreder på de fynske kyster, så skal man stå tidligt op hvis man skal følge med René. Han er uddannet professionel guide på det svenske sportfiske-akademi i Forshaga. Han har tidligere arbejdet som professionel guide i Irland, Argentina og de sidste 4 somre på Island. Når han er hjemme guider han på de fynske kyster. Han er certificeret fluekaster-instruktør i Federation of Flyfishers.

E-Mail: rene@atlantik.dk

Tlf: +(45)51890522

 

Flemming Birger Larsen - Rejsekonsulent

Flemming Birger Larsen er en af Danmarks mest erfarne Alaska-fiskere. 2015 bliver Flemmings 14. sæson i Alaska, hvor han har fisket i et utal af forskellige elve. Flemming har udgivet adskillige artikler og en bog om sine rejser til Alaska, og mange andre steder i verden. Mange kender Flemming og hans søn Gustav fra Fiskemagasinet på DK4, hvor de har medvirket i 10 spændende fiskeudsendelser fra Alaska. Læs mere om Flemming på hans hjemmeside www.steelheader.dk.

E-mail: flemming@atlantik.dk

Tlf. +(45)70203886

 

Holger Jensen - Rejsekonsulent

Holger Jensen har gennem mange år haft særlig forkærlighed for tørflue og nymfefiskeri efter sky ørreder og stallinger. Rejser til Sverige, Slovenien, Irland, Polen og ikke mindst de jyske åer gør at Holger har en stor erfaring netop for denne type fiskeri. Holger er den helt rigtige til at sørge for at alle er klædt rigtig på til turen. Holger har desuden flere års erfaring som fluekastinstruktør i International Federation of Flyfishers bag sig, og mangler der råd om fluerne, fluekast er han den helt rigtige at spørge.

Holger har gennem mange år været meget kendt som kasteinstruktør på Fyn og har før været partner på fiskeportalen fynfisker.dk

E-mail: holger@atlantik.dk

Tlf: +(45)28582087

   

Thomas Matzen - Rejsekonsulent

Thomas 38 år har fisket siden han som helt lille har øvet sig på hestehovedet ved Nakskov. For ham findes der ikke noget der hedder rigtigt fiskeri, fiskeri er hvad den enkelte føler for og hvad man gør det til. Thomas fisker Blink, Bombarda & fluestang. Det at fiske er ikke videnskab, men lidenskab. Han har  boet på Færøerne og i Sverige og her har han dyrket fiskeriet meget. Han arbejder i dag i  Ækvator sport i Odense. Her afvikler han kurser indenfor kystfiskeri , teori og praktiske ting. Han rådgiver ved siden af turist bureauer og afvikler og udvikler fiskerejser. Ved siden af kører han som kystguide.

 

Viggo Ross - Rejsekonsulent

Viggo er 31 år og har fisket siden han kunne holde på en fiskestang. Hjemme i Danmark foregår det meste fiskeri med det ultra lette grej og gerne efter så mange forskellige fisk som muligt. Viggo har været instruktør ved Danmarks Sportsfiskerforbund siden 2003 og er derfor vant til at dele ud af sin viden. Han er meget glad for at rejse med fiskestængerne i tasken og har bla. fisket i Norge, på de Kanariske øer, Dubai og Venezuela, men har specielt kastet sin kærlighed på Cortez Havet omkring ved Mexicos vestkyst. Det er blevet til en del ture hertil hvorfor han efterhånden kender området ret god.

E-mail: viggo.ross@hotmail.com

Tlf: +(45)28899301

  

Joe Christiansen - Rejsekonsulent

Joe Christiansen har været guide på de fynske kyster siden 2001, og har desuden guidet på ture til Bahamas, Cuba, Bornholm og ikke mindst på Cape Cod. Joe fik sin første fiskestang som fireårig, og har fisket i de sidste 18 år med flue. Joe har rejst meget og herhjemme er han en ivrig fluefisker, og jager havørreder og multer på kysten, gedder i søerne, regnbueørreder i Put and Take, og fisker laks i Skjern Å. Joe har fisket og været turleder på Cape Cod i de sidste mange år med stor succes. Alle som har været med ham vil nikke anerkendende til dette.

E-mail: joe@atlantik.dk

Tlf:(+45)22419094

 

Lasse Fast Jensen - Rejsekonsulent

Lasse Fast Jensen er uddannet biolog med en ph.d. grad inden for laksefisk.

Lasse er bidt af en gal fluefisker. Tørfluefiskeri står hans hjerte nært, og når sæsonen er i gang, kan man møde Lasse ved en af de danske åer på jagt efter ringende ørreder. Også havørrederne jages intenst både i åen og på kysten.

Lasse´s nysgerrighed og søgen efter nye udfordringer har givet ham et hav af rejseoplevelser med fluestangen som rejsepartner. Tørfluefiskeri i New Zealand, havørreder i chilensk Patagonien og Tierra Del Fuego, stallinger i finsk Lapland, fjeldørreder i Finland, bonefish i Venezuela, dorado, tun og roosterfish i Mexico, giant trevally på Fiji, atlantisk laks i Norge, redfish i Florida, giant snakehead i i Malaysia, ørred i Slovenien og stillehavslaks og stør i Canada for at nævne nogle.

 

Tina Jeppesen - Direktør

Tina er daglig leder for Limpopo Travel A/S og Diana Jagtrejser. Med en bred viden om hele vor vifte af rejsemål fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter.

Specialet er rejser til Afrika men Tina har også arbejdet med organisering af rejser til Canada, Australien, New Zealand, Argentina og det meste af Europa

Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, hvor hun startede som rejsekonsulent i Diana Jagtrejser. Hun blev ansat som administrerende direktør i Limpopo Travel A/S i 2003.

E-mail: tina@limpopo.dk

 

 

 


Jutta Kolding - salgsassistent/support

Blev ansat i Limpopo Travel 2015 og har gennem mere end 30 år beskæftiget sig med rejser, dels som rejsekonsulent og som administrativ medarbejder.

Hun er uddannet ved DSB indenfor både erhvervsrejser, turistrejser og grupperejser og har senere beskæftiget sig med ungdomsgrupper i Kilroy Travels, safarirejser i Adventure Safari og erhvervsrejser hos Carlson Wagonlit Travel og VIA Egencia Travel og senest som backoffice-medarbejder hos BCD Travel.

 

E-mail: Jutta@limpopo.dk

 

 

Nyheder

31/05-2017
"Alaska - Ledige pladser i uge 34"

Der er kommet en unik mulighed for at komme til Alaska til sommer, da vores partner har fået nogle... Se mere her!

24/05-2017
"Ledige pladser på vores gruppetur til Mexico"

BIG GAME-FISKERI TIL SMALL GAME-PRISER Skal dit udstyr testes til det maksimale, så tag med til Mexico, hvor du... Se mere her!

10/05-2017
"Book Kengis Bruk"

Vi har været i møde med ejerne af det private vald Kengis Bruk i det nordlige Sverige, og vi... Se mere her!