Mexico - Baja

Big game-fiskeri til small game-priser.

Skal dit udstyr testes til det maksimale, så er her muligheden for sætte krogen i nogle af havets stærkeste og hurtigste fightere.

Har du drømt om at tage på eventyr på det blå hav, hvor man aldrig kan vide med sikkerhed, hvad der tager agnen. Vil du krydse klinger med havets stærkeste fightere, så er her en enestående mulighed for at komme af sted på eventyr til en pris, der er til at betale.

Eventyret tager sit udgangspunkt i en lille by på Baja’s sydspids, hvor fiskeriet foregår i det fiskerige Cortezhav.

Her er mulighed for flere spændende former for fiskeri. Fiskeri direkte for stranden med flue eller spin, det kystnære fiskeri fra båd, der ligeledes foregår med lettere grej eller endelig trollingfiskeriet efter de store fisk på det blå vand.

Rejselederen er ikke med på turen som guide, men for at sikre, at alt går som planlagt og for at sikre en god oplevelse for alle gæsterne. Han fortæller dog gerne om tips og tricks til fiskeriet og har gerne fingeren på pulsen i lokalområdet. 

Prisen forudsætter 2 mand pr. værelse og 2 mand pr. båd.

 • Skræddersyet rejse

  - Pris fra DKK 11.995,-

  Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

  Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her

Se også disse rejser

 • Mexico - Yucatan

  Atlantik Travel tilbyder vores kunder en enestående mulighed for at bo på en fiskelodge midt i Punta Allen, kun få meter...


  DKK 20.995,- pr. person