Mexico - Yucatan

Bonefish, tarpon, snook og permit

Atlantik Travel tilbyder vores kunder en enestående mulighed for at bo på en fiskelodge midt i Punta Allen, kun få meter fra havet af.

Mexico byder på noget af det bedste saltvandsfiskeri i verden og er man til fluefiskeri efter bonefish, permit, tarpon og snook, så er det specielt halvøen Yucatan der trækker. I den østlige del af Mexico, det tidligere Maya rige, finder man kridhvide strande og smukke koralrev. Du bor i Punta Allen, hvor du indlogerer dig på Punta Allen Fishing Club fine lodge, og hvor du skal bo under hele perioden. Du skal fiske i naturreservatet Sian Ka'an, hvor den kendte Ascension Bay ligger. Du fisker fra båd og fra land, og man har en guide pr. fisker, som gør at du får maximalt fisketid ud af dagen. Bådede er store pangaer, som kun er lavet til fluefiskeri, og med 40-60 hp motore, Dermed tager det ikke lang tid at komme ud til fiskepladserne.
Chancerne for at få bonefish er store, og du vil se tailende bonefish inde på lavt vand, hvor du går og spotter dem sammen med guiden. Når du fisker efter tarpon og snook, sker det ofte fra båden af, her vil du se rullende tarpon op til 10 kg (Kan blive større) som ofte er meget aggresive og hopper mange gange ud af vandet. Snook er en anden sag, her skal du kaste tæt på mangroven, hvor snooken står under. Der er mange Permit´s, men da den ikke er en aggressiv fisk, kan den være svær at fange, men når man endelig får den på, vil man hurtigt se masser af backing. Sian Ka'an er måske det sted i verden, hvor der er størst chance for at fange en permit.

Det er bedst at planlægge turen efter månen, så du har nymåne mens du er der. Dette gør at fiskene ikke spiser om natten, og de er mere villige til at tage fluen om dagen.

Alle guiderne er topproffesionelle, og de ved hvad de snakke om, og de vil gøre alt for at man får en uforglemmelig tur.

Udover et fantastisk fiskeri er logistikken og opholdet på denne tur helt i top.

 

 • Skræddersyet rejse

  - Pris fra DKK 20.995,-

  Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

  Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her
Punta Allen Fishing Club

Se også disse rejser

 • Mexico - Baja

  Skal dit udstyr testes til det maksimale, så er her muligheden for sætte krogen i nogle af havets stærkeste og hurtigste...


  DKK 11.995,- pr. person