Norge - Lakseskolen

Danmarks bedste lakseskole

Spændende lakseskole ved Mandalselven i Norge.

Mandalselven er en klassiker blandt norske lakseelve. Den er lakseførende på 48 km. og er blandt de bedste elve i det sydlige Norge.

Lakseskolen ligger i uge 26 og vi fisker i zone 3, som er ca. 13 km. lang. Lakseskolen er for dig som gerne vil lære at fiske laks med fluestangen. Turens instruktører og guider er alle meget erfarne flue og laksefiskere. På denne tur er det dig, som skal lære at fiske efter laks, så hele ugen er delt op i forskellige temaer, så du efter denne tur selv er klar til at fiske laks i hvilken som helst lakseelv du kommer til at fiske. Samtidigt med undervisningen, bliver der også masser af tid til at fiske på egen hånd, så man har mulighed for at afprøve nogle af de teknikker eller fif man har lært.

På Lakseskolen kan du forvente at lære at kaste med flue. Vi vil gennemgå div. former for speycast, som er nødvendige, når man fisker laks. Der vil også være fluebinding om aftenen, samt du lærer at læse vandet, så næste gang du selv står ved elven med den rette flue, kan se hvor laksen gerne skulle stå. Du lære også hvordan man vader i en elv, og der bliver hele ugen guidet til de bedste pladser i elven.

I 2016 fangede man næsten 7 tons laks fordelt på ca. 2443 laks, snitvægten var ca. 2,8 kg. og med en rigtig flot top 10 med laks mellem 10 kg. og den største på 14,5 kg. Der blev også fanget ca. 375 havørreder med den største på 6 kg.

Færgen tur/retur er inkluderet i prisen og turen er baseret på kørsel i private biler. Det forventes derfor, at der er 4 stykker der kan lægge bil til. Vi sejler fra Hirtshals til Kristiansand.

Turen er baseret på 12 deltagere og 2 instruktører.

Husk at se mere under specifikation af pris.

 

Prisen inkluderer:

 • Undervisning.
 • Guidning.
 • Intro aften.
 • 7 overnatninger i nye lejligheder.
 • Færge tur/retur Hirtshals - Kristiansand.
 • Fiskekort.
 • Foredrag.
 • Rabatordning ved grejbestilling hos vores samarbejdspartnere.
   
 •  Rejsen kan betales over 3 rater.

7 nætter fra DKK 7.995,-

Vi har rejseafgange i perioden fra:
23/06-2018 til og med 23/06-2018.

Begrænset antal pladser!
Antal pladser tilbage: 9
Vælg afrejsedato:
Ovenstående er en foreløbig bekræftelse og der tages forbehold for plads på flyrejse, jagtområder, hoteller m.m. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser.
Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her
Hør hvad Sebastian har at sige om Lakseskolen 2016
Lakseskolen 2013

Se også disse rejser

 • Norge - Suldal

  Norge er og bliver en af de mest populære destinationer, når snakken falder på Atlanterhavslaksen. Så drømmer...


  DKK 8.495,- pr. person
 • Norge - Stjørdal

  Stjørdalselven er en af de flotteste elve, som løber ud i Trondheimsfjorden. Stjørdal er kendt blandt alle laksefiskere...


  DKK 10.795,- pr. person