Norge - Stjørdal

Stjørdal er tilbage i topform

Tag til Stjørdal og få muligheden for at fiske på den kendte laksefisker Jan Daugaards vald.

Stjørdalselven er en af de flotteste elve, som løber ud i Trondheimsfjorden. Stjørdal er kendt blandt alle laksefiskere, og er en af de første elve, hvor de engelske adelsmænd startede deres fiskeri i Norge.

Vælger du at tage til Stjørdal, kommer du til at bo på den kendte laksefisker Jan Daugaards lodge, som i dag er overtaget af hans søn Patrick. Lodgen ligger ikke langt fra vores vald, som er 2,9 km langt. Patrick har videreført lodgen i samme stil som hans far, og bare det at bo på lodgen er en oplevelse, som enhver laksefisker burde unde sig selv.  På lodgen er der plads til 8 fiskere, så man bliver fordelt hver dag så man får lov til at fiske hele valdet i løbet af de 6 fiskedage. Opholdet er med fuld forplejning på hele turen, så det eneste man skal tænke på, er at fiske og prøve at fange sin drømmelaks. 

Stjørdal er en mellemstor elv, så de lidt længere tohåndsstænger er at foretrække, da nogle af laksens standpladser ligger et stykke ude i elven. På dette vald finder du små og store pools, og sten ligger spredt ud over hele stykket, som giver et meget varieret fiskeri. Bunden er stenet og god at vade i. Vi mener dette er noget af det fedeste fluevand, vi har set længe.

Sidste år, blev der fanget ca. 60 laks på valdet og den største laks, som er fanget nogensinde på dette private vald vejede hele 18,1 kg.

Foruden et fantastisk fiskeri er logistikken på disse ture helt i top. Vi har gjort os umage med at arrangerer rejsen derop, så der ikke er unødvendig spildtid eller spilddage. Turen er tilrettelagt, så den passer med den bedste flyrute til Trondheim. Det tager kun ca. 1,5 time fra København og lidt længere med et stop i Oslo og gruppen hentes i lufthavnen og køres op til lodgen

Turen er ikke bare laksefiskeri, men også socialt samvær blandt ligesindede. Du bor på lodgen helt ned til elven, og du spiser sammen med andre laksefiskere hver eneste dag, hvor der vil være mulighed for at dele erfaringer med hinanden.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os venligst for ledige uger.

 • Skræddersyet rejse

  - Pris fra DKK 10.795,-

  Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

  Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her

Se også disse rejser

 • Norge - Suldal

  Norge er og bliver en af de mest populære destinationer, når snakken falder på Atlanterhavslaksen. Så drømmer...


  DKK 8.495,- pr. person
 • Norge - Lakseskolen

  Mandalselven er en klassiker blandt norske lakseelve. Den er lakseførende på 48 km. og er blandt de bedste elve i det sydlige...

  7 nætter fra
  DKK 7.995,- pr. person