Norge - Suldal

Klart vand og store laks.

Norge er og bliver en af de mest populære destinationer, når snakken falder på Atlanterhavslaksen. Så drømmer du om store laks, så skulle du måske overveje Suldal som din næste destination.

Suldal eller Suldalslågen, som elven også kaldes, er en klassiker blandt norske lakseelve. Den er kendt for store laks, samt en sen elv, hvilket betyder, at laksens opgang går senere igang, og derfor ligger vores tur også senere end andre lakseture.

Turen ligger i uge 32 og vi fisker på tre private beats, så vi i løbet af ugen for en masse vand at boltre os på. Turen består af et hold bestående af 5 fiskere + en turleder. Dette hold bor og fisker sammen hele ugen. Turen er åben for både flue- og spinnefiskere. Turens rejseleder er den meget erfarne laksefisker Anders Bech, som har besøgt Suldal ofte og kender elven rigtig godt.

Suldal er Vestlandets længste elv, den er 22 km lang og løber fra Suldalsvatnet gennem Suldalen og har sit udløb i Sandfjorden. Elven har et sammenlagt fald på 86 meter. Elven er reguleret, det vil sige at den fra juli og frem til slutningen af september, løber med et 10 dage´s interval fra 80- og ned til 40 kubikmeter, med et gennemsnit på 60 kubikmeter.

Da Suldal er en af de større elve og vandet er ofte køligt kræves det ofte at man fisker men lange og kraftige tohåndsstænger (13-15 fod) med synkeliner.

Suldal er en klarvands elv, med masser af fede stryg og gode pools, bunden er stenet og god at vade i.

De 10 største fisk fra Suldal i 2016, var alle over 14 kg, med de to største på 17 og 17,5 kg og den mindste på 14,2 kg, så der er virkelig chance for at få en stor laks på krogen.

Turen er ikke bare laksefiskeri, men også socialt samvær blandt ligesindede. Vi bor i en hytte lige ned til elven, og vi spiser sammen hver eneste dag, hvor der vil være mulighed for at dele erfaringer med hinanden.

Der er plads til 5 fiskere på denne tur og vi starter med at fiske d. 12/8 kl. 18.00 og fiskeriet slutter d. 18/8 kl. 18.00.

Prisen inkluderer:

 • 7 overnatninger
 • 6 fiskedage
 • Eksklusivt fiskekort til udvalgte zoner
 • Desinficering af fiskegrej
 • Introdag
 • Danske rejseleder
 • Færge. Hirtshals-Kristiansand tur/retur
 • Rabatordning ved grejbestilling hos vores samarbejdspartnere.
   
 • Rejsen kan betales over 3 rater.

 

7 nætter fra DKK 8.495,-

Vi har rejseafgange i perioden fra:
12/08-2017 til og med 12/08-2017.

Ikke flere ledige pladser
Der er pt. ikke flere ledige pladser på denne rejse. Kontakt os for venteliste/alternative muligheder.
Ovenstående er en foreløbig bekræftelse og der tages forbehold for plads på flyrejse, jagtområder, hoteller m.m. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser.
Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her
Suldalslågen 2014

Se også disse rejser

 • Norge - Stjørdal

  Stjørdalselven er en af de flotteste elve, som løber ud i Trondheimsfjorden. Stjørdal er kendt blandt alle laksefiskere...


  DKK 10.795,- pr. person
 • Norge - Lakseskolen

  Mandalselven er en klassiker blandt norske lakseelve. Den er lakseførende på 48 km. og er blandt de bedste elve i det sydlige...


  DKK 7.995,- pr. person