Find rejse
Fiskerejser til hele verden

Uanset om drømmen er vildmarksfiskeri i Alaska eller fluefiskeri efter laks i Norge, så vil Atlantik være et naturligt valg.

Vi har erfaringen og ekspertisen til at gøre din fiskerejse til et minde for livet!

Når du vælger os til din drømmerejse kan vi garantere, at der er taget hensyn til sæson, ophold og logistik.


Nyheder

Nyheder0

Alaska - Ledige pladser i uge 34 – 31/05-2017

Der er kommet en unik mulighed for at komme til Alaska til sommer, da vores partner har fået nogle afbookninger. Det betyder at vi nogle få ledige pladser på vores meget poplære fiske camp på Chunilna Creek i Alaska. Det er i uge 34, som er højsæsonen for sølvlaks, men der er også chum og pukkellaks i elven på dette tidspunkt.

Chunilna Creek – der også kaldes Clear Creek - tager sit udspring i Denali National Park, der ubetinget er et af Alaskas smukkeste områder. Chunilna er en mindre, men stabil og klarvandet elv, som er perfekt til fluefiskeri, men der er gode muligheder for spinnefiskeri.

Kontakt vores ekspert Flemming Birger Larsen på flemming@atlantik.dk eller ring til os på (+45) 70 20 38 86 og hør meget mere om vores rejser til Alaska.

Læs meget mere om fiskeriet og rejsen her: http://www.fiskerejser.dk/ala…/alaska/alaska-chunilna-creek/

 

 

0

Ledige pladser på vores gruppetur til Mexico – 24/05-2017

BIG GAME-FISKERI TIL SMALL GAME-PRISER

Skal dit udstyr testes til det maksimale, så tag med til Mexico, hvor du har muligheden for sætte krogen i nogle af havets stærkeste og hurtigste fightere.

Der er stadigvæk enkelte pladser tilbage på denne tur med danske rejseleder. Vi rejser d. 2/7 til d. 12/7 2017, og prisen er 11.995,- eksl. fly.

Læs meget mere her om selve rejsen: http://www.fiskerejser.dk/mexico/mexico/mexico-baja/

 

0

Book Kengis Bruk – 10/05-2017

Vi har været i møde med ejerne af det private vald Kengis Bruk i det nordlige Sverige, og vi kan nu resten af sæsonen og næste sæson sælge en uges laksefiskeri med ophold på den nyrenoveret lodge for kun 7795,-

Mange har fået øjnene op for dette gode laksefiskeri og bookningerne for 2018 er allerede i gang, så vil du have plads i en bestemt uge, så skal du ikke vente for længe.

Læs meget mere her:

0

Vinder af Kystcup 2017 – 05/04-2017

I sidste weekend afholdte butikken Aktiv Fritid deres årlige kystcup. Vinderen af en fiskerejse til Kenya blev MIhai Trif Nicodim med en flot havørred på hele 70 cm og 4010 g. som blev fanget på Møn. Kæmpe stort tillykke til vinderen fra Atlantik Travel.

0

Aktiv Fritid - Kystcup – 07/03-2017

Butikken Aktiv Fritid i Køge afholder 1-2 april deres årlige kystcup. Her har du muligheden for at vinde din drømmerejse til Kenya, det eneste du skal gøre er at fange den største havørred:)

Ved at trykke på linket, kommer du ind på butikkens hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig konkurrencen. http://aktivfritid.dk/index.php/fiskeri/kystcup-2017


<< Forrige side  |  Næste side >>

Nyheder

31/05-2017
"Alaska - Ledige pladser i uge 34"

Der er kommet en unik mulighed for at komme til Alaska til sommer, da vores partner har fået nogle... Se mere her!

24/05-2017
"Ledige pladser på vores gruppetur til Mexico"

BIG GAME-FISKERI TIL SMALL GAME-PRISER Skal dit udstyr testes til det maksimale, så tag med til Mexico, hvor du... Se mere her!

10/05-2017
"Book Kengis Bruk"

Vi har været i møde med ejerne af det private vald Kengis Bruk i det nordlige Sverige, og vi... Se mere her!