Find rejse
Fiskerejser til hele verden

Uanset om drømmen er vildmarksfiskeri i Alaska eller fluefiskeri efter laks i Norge, så vil Atlantik være et naturligt valg.

Vi har erfaringen og ekspertisen til at gøre din fiskerejse til et minde for livet!

Når du vælger os til din drømmerejse kan vi garantere, at der er taget hensyn til sæson, ophold og logistik.


Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vore nyhedsbreve og stå forrest i nyhedsstrømmen!   

Som medlem af en af vore e-mailklubber placerer du dig forrest i informationskøen og modtager med jævne mellemrum de seneste nye tilbud - herunder nyt om nye destinationer, prisfald, testrejser, gruppeture, specialrejser, afbestillingsrejser og kampagnetilbud. Desuden formidler vi bred information fra branchen både om vore egne forhold og om verden omkring os. Vi giver dig fakta og praktiske tips, konkurrencer og quiz'er - informationer og underholdning, der er relevant for alle, som deler din interesse.

Du får besked om nyheder fra hele verden. vi oplyser, hvor du kan møde os på messer og udstillinger, hvornår vi udsender vore kataloger, om der er ledige stillinger i vore virksomheder, hvem vi samarbejder med osv. osv. Du kan læse rejserapporter fra kunder, der har besøgt destinationerne, forslag til nye og spændende oplevelser fra vore egne folk og portrætter af personerne bag rejseoplevelserne. Vi bestræber os kort og godt på at udsende nyhedsmails med et vedkommende indhold.

Vor e-mailklub er naturligvis både gratis og uforpligtende. Vi registrer kun dit navn og din mailadresse og du kan når som helst framelde dig ved at trykke på afmeldingslinket i bunden af hver eneste mail.


Tilmeld nyhedsbrev

Nyheder

31/05-2017
"Alaska - Ledige pladser i uge 34"

Der er kommet en unik mulighed for at komme til Alaska til sommer, da vores partner har fået nogle... Se mere her!

24/05-2017
"Ledige pladser på vores gruppetur til Mexico"

BIG GAME-FISKERI TIL SMALL GAME-PRISER Skal dit udstyr testes til det maksimale, så tag med til Mexico, hvor du... Se mere her!

10/05-2017
"Book Kengis Bruk"

Vi har været i møde med ejerne af det private vald Kengis Bruk i det nordlige Sverige, og vi... Se mere her!