Find rejse
Fiskerejser til hele verden

Uanset om drømmen er vildmarksfiskeri i Alaska eller fluefiskeri efter laks i Norge, så vil Atlantik være et naturligt valg.

Vi har erfaringen og ekspertisen til at gøre din fiskerejse til et minde for livet!

Når du vælger os til din drømmerejse kan vi garantere, at der er taget hensyn til sæson, ophold og logistik.


Om os

Om os

Atlantik Travel er en del af Limpopo Travel A/S, som har base på Hvidkilde Gods i Svendborg på Sydfyn.

Limpopo Travel A/S startede i 2004 med det formål at sende jægere og turister på safari i det sydlige Afrika. Siden er aktiviteterne udviddet kraftigt med tilkøbet af Diana Jagtrejser i 2008. Med omkring 20 medarbejdere i Danmark og Sverige er bureauet Europas største jagt- og fiskerejsebureau.

Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden!

Hvorfor vælge at rejse med Atlantik Travel ?

Først og fremmest laver vi kvalitets fiskerejser til den kræsne lystfisker! Vores primære opgave er ikke, at få dig ud at rejse til den absolut laveste pris. Det er der andre, der er bedre til end os. Vi stiller store krav til vores rejseledere og samarbejdspartnere, så I kan være sikre på, at din drømmetur, bliver din drømmetur. Vores rejseledere, er alle meget erfarne lystfiskere og de ved godt hvad der skal til for, at få en god oplevelse. Vi har valgt, at bruge rejseledere på næsten alle vores ture, da det giver vores rejsende kunder en vis sikkerhed om, at hvis noget skulle gå galt, har vi altid en mand med, som tager sig af disse ting. Vores rejseledere fungerer også som guide på mange af vores ture og det gør, at fra første fiskedag, fisker du der, hvor der gode muligheder for fangst. Hvis man arrangere rejsen selv, bruger man oftest meget tid de første dage på overhovedet, at finde de gode steder, og ofte er det først sidst på ens fiskerejse, at man får 100% fisketid. Prisen på fiskerejser er som de er. Nogle vil sige, at de er dyrere, end hvis man selv arrangere og det er de nok også. Men her skal man tænke på, at når man booker en fiskerejse hos os, så er vi dækket under rejsegarantifonden, samtidigt har man som kunde også mulighed for at tegne en special forsikring ved Europæiske (ERV), som kun kan fås hos os. Så selvom du skulle brække en finger, så er du forsikret.
Vores krav til turene er, at alt skal være tilrettelagt for dig. Fra du forlader Danmark, til du kommer retur, skal du være i sikre og gode hænder. Der skal så vidt det overhovedet er muligt, ikke være nogen uforudsete udgifter eller ærgerlige oplevelser. Og vi skal hjælpe dig med, at være så godt forberedt på din drømmerejse som overhovedet muligt.

Vi afholder også infomøder til vores rejser, hvor du vil få gode råd og tips, så du er 100% klar til rejsen. Det gælder både grej, forsikringer, hvem skal sove sammen, hvem skal fiske sammen og hvad nu der skal planlægges inden afrejse.
Du vil møde os på messer i hele Danmark, ja selv de små messer. Du vil også møde os i din lokale klub, hvor vi holder foredrag. Alt dette for at du skal møde os, selvfølgelig også for at du skal få noget information om rejserne og se en masse billeder fra lækre destinationer. Vi gør det også for at du skal få et personligt forhold til din kommende rejseleder, eller bare det at du kan sætte ansigt på ham du snakke i telefonen med.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til en af vores rejseledere, hvis du har spørgsmål angående en rejse. Vi har den filosofi om, at vi altid svarer indenfor 48 timer.

Nyheder

31/05-2017
"Alaska - Ledige pladser i uge 34"

Der er kommet en unik mulighed for at komme til Alaska til sommer, da vores partner har fået nogle... Se mere her!

24/05-2017
"Ledige pladser på vores gruppetur til Mexico"

BIG GAME-FISKERI TIL SMALL GAME-PRISER Skal dit udstyr testes til det maksimale, så tag med til Mexico, hvor du... Se mere her!

10/05-2017
"Book Kengis Bruk"

Vi har været i møde med ejerne af det private vald Kengis Bruk i det nordlige Sverige, og vi... Se mere her!