Polen

Der er ikke mange, som forbinder med Polen med godt fiskeri, men med vores ture til Polen de foregående år, kan vi kun sige at fiskeriet er i en klasse for sig. Igennem 5 år har vi nu haft ture og San bliver ved med at levere. Faktisk synes fiskeriet at blive bedre år for år. Så er du til fluefiskeri med små nymfer og tørfluer, og har lyst til at prøve noget nyt, så skal du tage med os til Polen.

Vi er meget opsatte på at give dig en rigtig god oplevelse, hvor det eneste du skal tænke på, er dit fiskeri og derfor har vi gennem de sidste år fundet den helt rigtige lokale guide. Han vil, alle 5 fiskedage, med glimt i øjet sikre, at du bruger de rigtige fluer, den rigtige teknik og sørge for at vi på dagen er på de rigtige pladser. Vores rejseleder sørger for at alt, fra transport fra lufthavnen til forplejningen på lodgen og at der bliver taget de rigtige hensyn til, at alle får det bedste ud af opholdet.

Jens, som var med på turen i 2014, udbrød efter 5 dages hektisk fiskeri. ”Jeg har aldrig set så mange fisk i en flod nogen anden sted i verden” og fulgte op med ”fiskeriet her er jo helt i særklasse”

Tag selv med og få en fiskeoplevelse for livet


 

Rejser til Polen

  • Polen - River San

    Er du til tørfluer, små nymfer, store og vilde stallinger og bækørreder? - Så er San det helt rigtige til...


    DKK 8.495,- pr. person