River San

Er du til tørfluer, små nymfer, store og vilde stallinger og bækørreder? - Så er San det helt rigtige til dig. San byder på noget af det bedste stalling og ørred fiskeri i Europa. 

Atlantik byder endnu engang på en tur til sikre San, og vil du gerne prøve dig af som ny tørfluefisker eller nymfefisker, så kan du roligt skrive dig på. Der er lokal guide på under hele turen og ellers står vor rejseleder klar til at sikre dig en grundig indføring i fluefiskeri med tørflue og nymfe.

Er du erfaren og efterspørger udfordrende fiskeri, så venter der store og svære fisk. Tætheden af vilde fisk er stor og der er chancer for stallinger over 50 cm og ørreder over 60 cm, men du skal være klar til at fighte dem med det helt lette grej.

Holger Jensen og René gerken er igen i 2017 rejseledere på disse ture og de vil være behjælpelig med valg af fluer, hvilke kast der er gode at bruge samt, i samarbejde med de lokale guider, guide dig igennem denne tur.

Denne tur er kun for fluefiskeren og der må kun fiskes med tørfluer, streamer og div. former for nymfefiskeri. 

Begge ture er baseret på 4 deltagere og 1 rejseleder og turene ligger i henholdsvis uge 24 og 25.

Vil du selv af sted, eller er i et lille hold som vil af sted, kan i altid kontakte os for mere information. 

 

  • Skræddersyet rejse

    - Pris fra DKK 8.495,-

    Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

    Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her