Sverige - Kangos

Laksefiskeri i det nordlige Sverige

Er du til laksefiskeri i flotte omgivelser, med chancen for at kroge en stor laks, så er Kangos ved Lainio et godt valg, som din næste rejsemål.

Vi er stolte af at kunne præsentere jer for denne unikke rejse, i samarbejde med Explorer North og Pinetree Lodge. Du skal fiske elven Lainio, som er kendt for sin gode opgang af store flotte laks fra Østersøen. Lainio er en stor elv, som løber igennem noget af Sveriges flotteste natur omringet af skov. Elven er perfekt til fluefiskeri med tohåndsstangen, eller spinnestangen. Vi har 32 km at fiske på og strækket er fyldt med store og små pools, som varierer fra langsom flydende, til pools med hård strøm. Sidste år havde Lainio en god opgang af laks over 70 cm. Laksetælleren i Torneelven, som Lainio løber ud i, viste at der var gået lidt mere end 100.000 laks op.

Det er en kæmpe oplevelse at bo på en vildmarkslodge og fiske midt i vildmarken og udover ørne, rensdyr og bævere er der god mulighed for at se elge.

Foruden et fantastisk fiskeri er logistikken på denne tur helt i top. Der er ingen unødvendig spildtid eller spilddage. Du flyver fra Danmark om morgenen og om aftenen er du ved elven, klar til at fiske dagen efter. 

Atlantik Travel arrangere rejser i løbet af hele 2017 sæsonen. Højsæsonen ligger fra slutningen af juli til slutningen af august.

 • Skræddersyet rejse

  - Pris fra DKK 5.595,-

  Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

  Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her

Se også disse rejser

 • Sverige - Kengis Bruk

  Er du til laksefiskeri i flotte omgivelser, med chancen for at kroge en stor laks, så er Kengis Bruk et godt valg, som dit...


  DKK 6.795,- pr. person