Kengis Bruk

Laksefiskeri i det nordlige Sverige

Vil du have chancen for at fange en stor laks, så er det private vald Kengis Bruk stedet.

Er du til laksefiskeri i flotte omgivelser, med chancen for at kroge en stor laks, så er Kengis Bruk et godt valg, som dit næste rejsemål.

Denne rejse er lavet i samarbejde med Kengis Bruk. Du skal fiske i Torneelven, som er kendt for sin gode opgang af store flotte laks fra Østersøen. Torne er en stor elv, som løber igennem noget af Sveriges flotteste natur tæt på den finske grænse.

Elven er perfekt til fluefiskeri med tohåndsstangen. Kengis Bruk er 2,5 km. langt og der er plads til 6 stænger. Strækket er delt op i tre zoner, som alle har produktive pools. Sidste år havde Torne en god opgang af laks over 70 cm. og gennemsnittet lå på ca. 80 cm. Laksetælleren i Torne viste at der var gået lidt mere end 100.000 laks op i 2016.

På Kengis findes et af de største fald på hele elven, den falder ca. 20 meter over en strækning på 600 meter. Ved bunden af dette lange fald, som er et naturligt stop for laksen inden de skal videre opstrøms, er der en af de bedste pools for fluefiskeren på hele strækket.

Sæsonen går fra 15 juni til og med 31 august.

Logistikken på denne tur er helt i top. Der er ingen unødvendig spildtid eller spilddage. Du flyver fra Danmark om morgenen og om aftenen er du ved elven, klar til at fiske.

 

 

 

 • Skræddersyet rejse

  - Pris fra DKK 6.795,-

  Se flere detaljer om denne rejse i toppen af menuen til venstre. Du er også velkommen til at bruge formularen i venstre side til at kontakte os. Vi kontakter dig indenfor kort tid.

  Du er også velkommen til at kontakte vores konsulenter på tlf.: (+45) 70 20 38 86.


Hvis der ønskes et sammendrag af alle
oplysninger vedr. denne rejse klik her

Se også disse rejser

 • Sverige - Kangos

  Er du til laksefiskeri i flotte omgivelser, med chancen for at kroge en stor laks, så er Kangos ved Lainio et godt valg, som din...


  DKK 5.595,- pr. person