DRØMMEREJSER TIL ALASKA

Atlantik & Diana Fiskerejser har Skandinaviens mest alsidige Alaskaprogram. Fra kæmpe kongelaks og springglade sølvlaks til noget af verdens bedste ørred- og steelheadfiskeri. Om du vil bo på lodge med gourmet kok, eller rejse med telt og gummibåd i vildmarken, så har vi drømmerejsen til dig.

Vores rejser til Alaska inkluderer alle overnatninger, mad, og professionel lokal guide og på vores float trip er alt udstyret med i prisen, som der bliver brugt på sådan en tur!Der er så godt som ingen spildtid på rejserne til Alaska. Vi har tilpasset alle vores rejserne med de bedste flyruter til Alaska. Uanset om du vil bo på fiskelodge eller float trip i vildmarken, skal Alaska bookes i god tid, hvis du vil afsted i de bedste uger. Der er allerede booket godt op i 2018, så planlæg i god tid hvis din drømmerejse skal blive til virkelighed!

Læs artiklen fra Fisk og Fri om det spændende float trip her.
Læs artiklen fra Fisk og Fri om fiskeriet efter kongelaks og regnbueørreder her.

Kursen på den amerikanske dollars er meget lav i skrivende stund, så nu har du muligheden for at booke en rejse til Alaska for kr. 19.995,-. plus din flybillet.

Se filmen om det spændende float trip.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser