LEDIGE PLADSER 2019

Vi har stadig ledige pladser på flere af vores rejser henover sommeren. Her under kan i se en liste med de muligheder der findes.

Laksefiskeri:

Alaska, Chunilna Creek: Vi har forsat nogle ledige pladser på vores ture til Alaska.

Canada, kongelaks og steelhead i BC: Tag med til det fantastiske land og få en oplevelse for livet.

Sverige, Kangos ved Lainio elven: Vi har flere ledige pladser. Kontakt os, så finder vi en rejse til dig.

Sverige, Kengis Bruk ved Torneelven: Der er få ledige pladser i uge 28, 29, 30, 32. Kontakt os, så finder vi en rejse til dig.

Saltvandsfiskeri:

Usa, Cape Cod: Flatsfiskeri efter striped bass. Vi har to grupperejser med ledige pladser på begge ture. Uge 23 og uge 38. 

Kenya, Malindi: Skal du have testet dit grej til det yderste, så tag til Kenya. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Mexico, Big game i Baja: Nyd sommeren med fiskeri efter Marlin, dejlig mexicansk mad og lækkert ophold. Der er stadig ledige pladser på vores grupperejse i uge 29. 

Mexico, Punta Allen: Fluefiskeri efter bonefish, permit og tarpon. Har du først prøvet flatsfiskeri, så er der ingen vej tilbage. Kontakt os for ledige datoer. 

Ørred og stalling:

Alaska, Float trip på Chunilna Creek: Oplev fantastisk fiskeri efter ørreder og stallinger. Overfladefiskeri i verdensklasse. Kontakt os for at lave en tur til jer. 

Argentina, Rio Gallegos: Havørredfiskeri efter store stærke havørreder. Oplev det fantastiske fiskeri og den spændende kultur. Kontakt os for ledige datoer.

Grønland, Fjeldørredfiskeri når det er bedst: Tag med til Qooqqut og oplev det fantastiske fiskeri. Vi har få ledige pladser d. 19-27/8-2019

Polen, River San: Spændende fiskeri efter ørred og stallinger. Det er det helt fine fiskeri med det lette grej. Vi har ledige datoer gennem sommeren, så kontakt os for at høre nærmere.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser