MEXICO | GRUPPEREJSER TIL PUNTA ALLEN - ASCENSION BAY

Mexico byder på noget af det bedste tropiske fiskeri i verden, og er man til fluefiskeri efter bonefish, permit, tarpon, snook samt flere andre arter, så er det specielt Ascension Bay der trækker. I den østlige del af Mexico, det tidligere Maya-rige, finder man kridhvide strande og smukke koralrev. Du bor i Punta Allen, hvor du indlogerer dig på Punta Allen Fishing Club's fine lodge, og hvor du skal bo under hele perioden. Du skal fiske i naturreservatet Sian Ka'an, hvor den kendte Ascension Bay ligger. Du fisker fra båd og fra land, og man har en guide pr. fisker, som gør at du får maximalt fisketid ud af dagen. Bådede er store pangaer, som kun er lavet til fluefiskeri, og med 40-60 hp motore, Dermed tager det ikke lang tid at komme ud til fiskepladserne.

På grupperejserne er der plads til 5 fiskere plus en erfaren dansk rejseleder og vi rejser d. 24 november og 1 december og vi har i alt 6 hele fiskedage.

Prisen er Dkk 18.995,- plus et fly til Cancun i Mexico og er du interesseret i at høre mere, kan du altid kontakte Aslak på (+45) 28 55 59 21 eller mail ham på aslak@atlantik.dk

Læs meget mere om rejsen her. https://www.fiskerejser.dk/…/m…/fluefiskeri-i-ascension-bay…

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser