SALTVANDSFISKERI PÅ BUDGET? | SÅ ER DET SUVERÆNE FISKERI EFTER STRIPERS PÅ CAPE COD I USA MÅSKE NOGET FOR DIG.

Cape Cod ligger på østkysten ca. to timers kørsel fra storbyen Boston i USA. Cape Cod tilbyder et suverænt fiskeri efter den hårdt figtende striped bass med sidefangster af bluefish. I forhold til dansk kystfiskeri er fiskeriet på Cape Cod specielt, idet alle fiskene hugger meget hårdt. Det er ikke ualmindeligt at fighte og fange stripers mellem 7-9 kg i løbet af en uges fiskeri. Forskellen ligger også i, at der er en tidevandsforskel på op til tre meter. Kysten ændrer sig hele tiden, og det gør fiskeriet også. På nogle tidspunkter af dagen er du på sightfishing efter store stripers inde på lavvandede flats, for dernæst at fiske i nogle af de mange tidevandsrender, hvor vandet trækker som i en norsk flomelv. Pludseligt tager man sig selv i at storme op og ned af kysten, når bluefish og stripers sætter ind med de mest vanvittige blitz, hvor vandet koger af fisk.

Vi har følgende to afgange:
2. juni - 10. juni 2018
15. sept - 23.sept 2018 (UDSOLGT)

Prisen inkluderer
Flybillet tur/retur København/Oslo/Stockholm - Boston (med forbehold for prisstigninger på fly)
Ophold (i delt dobbeltværelse)
Lejede biler
Erfaren, dansk rejseleder

Flypriserne er baseret på flypris d. 26/2-2018.

Pris pr. fisker kr. 11.995,- (normalpris kr. 12.995,-)

Kunderne siger om fiskeri på Cape Cod
Det er ikke uden grund, at vores ture til Cape Cod er meget populære. Læs nedenfor, hvad en af vores tidligere gæster på rejsen siger om Cape Cod.

"Jeg synes man får rigtig meget kvalitets fiskeri for pengene. I slut september var jeg med på Cape Cod.... Målet var primært striped bass og Joe Christiansen var med som rejseleder. Jeg syntes man får rigtig meget kvalitets fiskeri for pengene... Joe gjorde virkeligt en forskel og fandt masser af fisk til os under hårde betingelser. Han guider fuldt på højde med de bedste amerikanske guider. Super tur, tak for det."
- Søren Eriksen

LÆS MERE OM REJSEN HER
Vil du høre mere eller ønsker du at booke så ring til Joe Christiansen på tlf. (+45) 22 41 90 94 eller mail på joe@atlantik.dk

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser