Vind en drømmerejse til 30.000,-

Som noget helt nyt disker Fisk & Fri op med en stor strømvandskonkurrence, hvor der dystes i at fange de største laks, havørred og bækørred. Den dygtigste åfisker vinder det vildeste fiskeeventyr til Talkeetna Fishinglodge i Alaska med Atlantik & Diana Fiskerejser.
I Fisk & Fris StrømvandsCup gælder det om at fange den længste fisk indenfor arterne laks, havørred og bækørred.

Man tildeles point efter længden på fisken, og her ganges laks med faktor 1, havørred med faktor 1,4 og bækørred med faktor 1,8.

Eksempel: En laks på 100 cm giver 100 point, en havørred på 60 cm giver 84 point, og en bækørred på 40 centimeter giver 72 point. Der kan kun tilmeldes fisk, der er fanget i strømvand i Danmark, det vil sige i åer, kanaler og vandløb.

Vinderen af StrømvandsCuppen får:
En rejse med Atlantik Diana Fishing Tours til TALKEETNA FISHING LODGE, midt i vildmarken for foden af Nordamerikas højeste bjerg – Mount Denali – i et af Alaskas smukkeste områder.

Lodgen ligger lige ned til den klarvandede flod Chunilna Creek, der har stor opgang af både kongelaks og sølvlaks.

Derudover er der mulighed for at fange rødlaks, hundelaks, pukkellaks, fjeldørred, regnbueørred og stalling. Floden er perfekt til fluefiskeri, men der er også mulighed for spinnefiskeri.

Fiskeriet starter lige foran fiskelodgen, og der er rig mulighed for at gå eller sejle op og ned af floden. Guiderne hjælper også med transport på elven i jetbåde.

Et ophold på Talkeetna Fishing Lodge er en oplevelse i sig selv. I pauserne mellem fiskeriet bliver der serverer tre daglige måltider af høj klasse, og om aftenen er der masser af hygge omkring middagsbordet eller ved lejrbålet.

Det er en kæmpe oplevelse at bo midt i Alaskas vildmark og ud over ørne, elge og bævere, er der god mulighed for at krydre turen med synet af en bjørn.

LÆS ALT OM STRØMVANDSCUPPEN PÅ Fisk & Fri´s hjemmeside her.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser