« Tilbage

Færøerne

Fangstmetoderne på Færøerne minder om de danske, hvorfor man kan sagtens kan bruge sit eget grej til fiskeriet på Færøerne. Når vi fisker i søerne og åerne, er det primært efter laks, ørred og havørred, men man kan samtidig træffe andre arter. Her anvender vi det lette grej. Ved fjord og åben kyst anvender vi lidt kraftigere grej, da vi kan risikere at fange større fisk som torsk, rokker og fladfisk. Vi fisker praktisk talt alle tilgængelige arter på denne tur. Vi har adgang til båd, så en bådtur på dybt vand er helt klart en mulighed, hvis man har lysten til dette. Til rokkefiskeri har vi det udstyr der skal til, så dette behøver man ikke at medbringes, da vi anvender surfcaster udstyr. Til bådfiskeri har vi ligeledes grej, så dette skal heller ikke medbringes.

Er man fiskeren der vil have muligheden for at have en 2 kg+ fladfisk på fluestangen eller ørred på UL-grej, så er Færøerne et oplagt valg. At fiske oppe nordpå kræver, at man er villig til at gå på kompromis med hvad der er éns foretrukne fiskemetode. Det er ikke altid lige let kun at fiske med fluestang, da vejret spiller en stor faktor. Man kan som fisker have alle fire årstider på én dag!

Vi vil i løbet af ugen komme rundt på de øer, hvor vi kan tage bilen til. Det vil sige, at vi har rigtig mange muligheder for at finde gode pladser, ligemeget hvordan vinden er.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser