Advisory Board

Göran Holm - Advisory Board Member

Göran Holm er i Sverige et velkendt navn inden for politik og jagt.

Göran har jaget i Sverige siden barnsben og de sidste 35 år har han også være meget udenlands over hele verden. Alle jagtformer er en oplevelse - drivjakt på elg, hjort, vildsvin eller springbuk er altid en udfordring for riffeljægeren eller jagt på Afrikas antiloper, bøfler eller på Yuokons moose eller bjørne. Men også bukkejagter i Europa, haglbøssejagter på fasaner, ænder eller duer i Argentina sammen med gode kammerater giver hyggelige oplevelser! Jagten er en livsstil for Göran.

Richard Sand - Advisory Board Member

Richard har igennem de sidste 35 år været en af Europas mest aktive og erfarne riffeljægere. Særlig den mest udfordrende bjergjagt på verdens mange arter af vilde bjerggeder og bjergfår, herunder i særdeleshed i Himalaya og andre bjergkæder i Asien, er Richards allerstørste speciale. Ingen andre nulevende jægere i Skandinavien har jagtet så mange af disse forskellige, udfordrende bjergarter. Et stort tocifret antal af længere jagtsafarier overalt i Afrika fra 1974 og frem til i dag er også med i Richards kæmpe base af jagterfaringer.

Richard har meget stor fokus på og stiller meget store krav til bevarelse og bæredygtighed i udøvelse af riffeljagt, hvilket i Richards optik er hovedbetingelsen og kerneværdien for at sikre riffeljagtens fortsatte berettigelse og beståen.

Richard er seniorpartner i Danmarks største advokatfirma, Bech-Bruun.

Jens Risom - Advisory Board Member

Jens har gennem mere end 35 år professionelt beskæftiget sig med forvaltning og drift af jordbrug, skov, natur og ikke mindst jagt. Han har desuden arbejdet politisk med jagtens fremtid i Danmark og været en del af bestyrelsen i Bæredygtig Jagt, samt repræsenteret Landbrug Fødevare og Dansk Skovforening i den regionale Hjortevildt gruppe. Han har således daglig berøring med jagten både praktisk og på det politiske plan. Han har desuden været medlem af Diana/Limpopos bestyrelse indtil for nylig. Jens er desuden Adm. Direktør og godsforvalter for Gisselfeld kloster.

Jens har haft 50 års jubilæum som jæger og har jaget i et stort antal lande både med riffel og haglbøsse.

Bestyrelsen

Jan Krossteig - Bestyrelsesformand

Jan Krossteig grundlagde Diana Jagtrejser i 1974 og udviklede det til at være det største jagtrejse bureau i Europa. Han grundlagde også Limpopo Travel i 2003. Han var den i Europa som sendte flest jægere til jagtland nr. 1. i Europa nemlig Polen. Jan var tillige Polsk konsul i 20 år.

Jan har gået på jagt i 45 lande og på alle kontinenter. Han var primus motor i at få etableret Børge Hinsch Fondens jagt og trofæmuseet samt naturskolen på Valdemars Slot, hvor størstedelen af hans trofæsamling også kan ses. Jan, er forsat bestyrelsesmedlem i Børge Hinsch Fonden. Jan er i dag en af de mest kendte jagtprofiler i Nordeuropa. I forbindelse med hans 70 års fødselsdag blot han udråbt som jagtrejsebranchens Mærsk Mc-Kinney Møller.

Erik Hahn Pedersen - Rejsekonsulent & bestyrelsesmedlem

Erik er først og fremmest husets ekspert på de ekstreme vildmarks- og bjergjagter i Asien og Nordamerika samt på jagter efter virkelig stærke bukke. Erik sidder desuden i såvel direktionen som bestyrelsen for Limpopo Travel A/S / Diana Jagtrejser.

Erik er en af Skandinaviens mest berejste riffeljægere. Han har gået på jagt gennem snart 40 år – først med haglbøsse, senere med riffel. Den helt store lidenskab, er bukkejagten, ikke mindst i Sverige og England. Mange af disse bukkejagter er filmet af Hunters Video, og har dannet baggrund for mange foredrag, omkring bukkejagt på især stærke bukke.

Tina Jeppesen - Direktør og bestyrelsesmedlem

Tina er daglig leder for Limpopo Travel A/S og Diana Fiskerejser. Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, hvor hun startede som rejsekonsulent i Diana Jagtrejser. Hun blev ansat som direktør i Limpopo Travel A/S i 2003.

Med en bred viden om hele viften af rejsemål fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter på Diana Jagtrejser.

Specialet er rejser til Afrika men Tina har også arbejdet med organisering af rejser til canada, Australien, New Zealand, Argentina og det meste af Europa. Som så mange andre danske riffeljægere debutterede hun på jagtens stier i Polen. Det var i starten af 1990’erne.

Poul Bertelsen - Bestyrelsesmedlem

Poul Bertelsen har siden begyndelsen af årtusindet været administrerende direktør, men bruger nu tiden på investeringer, familie og aktivt bestyrelsesarbejde i forskellige virksomhedsmæssige sammenhænge. Investeringerne dækker over fast ejendom, produktionsvirksomhed, vedvarende energi og forskellige former for fast moving consumer goods.

Poul Bertelsen er gennem de senere år blevet grebet af jagt. Først på eget landbrug og derefter er der erhvervet skov- og mosearealer med henblik på vildt- og naturudvikling af gode jagtrevirer. Senest er interessen fulgt op med investering i Limpopo Travel A/S, hvor Poul Bertelsen mener, at finde det helt rigtige forum for den fortsatte jagt-, fiskeri- og safariudfoldelse. I den sammenhæng er det et ønske at medvirke til at give Dianas gæster den bedste og mest minderige oplevelse, uanset om det gælder jagt, safari eller fiskeri.

Claus Moltrup - Adm. Direktør og bestyrelsesmedlem

Claus, der har en revisorbaggrund, har en lang erhvervskarriere med direktørjobs og bestyrelsesposter i en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher.

Efter 12 år i revisorbranchen blev Claus ansat i L’EASY A/S, hvor han i 9 år fungerede som direktør, og derigennem fik sin kommercielle baggrund og erfaring i, hvor vigtigt det er at kunden er tilfreds og hvordan vækstpotentiale med succes kan udnyttes lønsomt. I kriseårerne fra 2009 til 2015 var Claus koncerndirektør for Autorola A/S, hvor opgaven tillige var lønsomhed med særlig fokus på produktudvikling og vækst på nye markeder i udlandet.

Sideløbende med sine direktørstillinger har Claus fungeret og fungerer stadig som ekstern bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder. Han har via sit netværk og tidligere jobs kontakt med mange personer i såvel Danmark som uden for landets grænser.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser