Atlantik & Diana Fiskerejser

Atlantik & Diana Fiskerejser er en del af Limpopo Travel A/S, som har base på Hvidkilde Gods i Svendborg på Sydfyn. Limpopo Travel A/S startede i 2004 med det formål at sende jægere og turister på safari i det sydlige Afrika. Siden er aktiviteterne udvidet kraftigt med tilkøbet af Diana Jagtrejser i 2008. Og i 2013 blev virksomheden yderligere udvidet med afdelingen Atlantik Travel, som i dag hedder Atlantik & Diana Fiskerejser. Med omkring 20 medarbejdere i Danmark og Sverige er bureauet Europas største jagt- og fiskerejsebureau. Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden.

Hvorfor vælge at rejse med os?

Først og fremmest laver vi fiskerejser af høj kvalitet til den kræsne lystfisker. Vores primære opgave er ikke at få dig ud at rejse til den absolut laveste pris. Det er der andre, der er bedre til end os. Vi stiller store krav til vores rejseledere og samarbejdspartnere, så du kan være sikre på, at din fiskerejse bliver den rejse du har drømt om. Vores rejseledere er alle meget erfarne lystfiskere, og de ved godt hvad der skal til for at få en god oplevelse.

Tryghed på din fiskerejse

Vi har valgt at bruge rejseledere på næsten alle vores ture, da det giver vores kunder tryghed. Hvis noget skulle gå galt, har vi altid en mand med, som tager sig af eventuelle problemer. Vores rejseledere fungerer også som guide på mange af vores ture, og det gør at fra første fiskedag, fisker du hvor der er gode muligheder for fangst. Hvis man arrangerer rejsen selv, bruger man oftest meget tid de første dage på at finde de gode steder, og ofte er det først de sidste dage af turen, man får 100% fisketid.

Hos Diana er du i gode hænder

Prisen på fiskerejser er som de er. Nogle vil sige, at de er dyrere, end hvis man selv arrangerer - og det er de nok også. Men her skal man tænke på, at når man booker en fiskerejse hos os, så er vi dækket under Rejsegarantifonden, samtidigt har man som kunde også mulighed for at tegne en speciel forsikring ved Europæiske (ERV), som kun kan fås hos os. Denne forsikring betyder, at selvom du skulle brække en finger, så er du forsikret. Vores krav til turene er, at alt skal være tilrettelagt for dig. Fra du forlader Danmark til du kommer retur, skal du være i sikre og gode hænder. Der skal, så vidt det overhovedet er muligt, ikke være nogen uforudsete udgifter eller ærgerlige oplevelser. Vi hjælper dig med at være så godt forberedt på din drømmerejse som overhovedet muligt.

Mød os til en ærlig snak

Vi afholder også infomøder til vores rejser, hvor du vil få gode råd og tips, så du er 100% klar til rejsen. Det gælder både grej, forsikringer, hvem skal sove sammen, hvem skal fiske sammen samt hvad der nu skal planlægges inden afrejse. Du vil møde os på messer i hele Danmark - ja, selv på de små messer. Du kan også møde os i din lokale klub, hvor vi gerne holder foredrag. Alt dette for at du skal møde os, selvfølgelig også for at du skal få noget information om rejserne og se en masse billeder fra lækre destinationer. Vi gør det også for at du skal få et personligt forhold til din kommende rejseleder, eller bare det at du kan sætte ansigt på ham du snakker i telefonen med.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til en af vores rejseledere, hvis du har spørgsmål angående en rejse. Vi har en firmapolitik om, at vi altid svarer indenfor 48 timer.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser