Medarbejdere

Tina Jeppesen - Direktør og bestyrelsesmedlem

Tina er daglig leder for Limpopo Travel A/S og Diana Fiskerejser. Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, hvor hun startede som rejsekonsulent i Diana Jagtrejser. Hun blev ansat som direktør i Limpopo Travel A/S i 2003.

Med en bred viden om hele viften af rejsemål fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter på Diana Jagtrejser.

Specialet er rejser til Afrika men Tina har også arbejdet med organisering af rejser til canada, Australien, New Zealand, Argentina og det meste af Europa. Som så mange andre danske riffeljægere debutterede hun på jagtens stier i Polen. Det var i starten af 1990’erne.

Alex Linde - Business Controller

Alex sidder med udarbejdelse af spørgeskemaer, kvalitetsanalyser på vore rejser, hjemmesiden og nyhedsbreve. Udover dette står han også for indførelsen samt vedligeholdelsen af GDPR i firmaet. 

Uddannelsesmæssigt er Alex Professionsbachelor i International Handel & Markedsføring og har en kontoruddannelse fra Danfoss Power Solutions. 

Alex startede som praktikant ved Diana Jagtrejser i 2017 i forbindelse med sin uddannelse til Professionsbachelor i International Handel & Markedsføring. Han er efter endt uddannelse fortsat i firmaet. 

René Gerken - Rejsekonsulent

René har fisket hele sit liv. Lige godt om det gælder bækørreder, gedder, laks eller havørreder på de fynske kyster, så skal man stå tidligt op hvis man skal følge med René. Han er uddannet professionel guide på det svenske sportfiskeakademi i Forshaga. Han har tidligere arbejdet som professionel guide i Irland, Argentina og 4 somre på Island. Når han er hjemme guider han på de fynske kyster. Han er certificeret fluekaster-instruktør i Federation of Flyfishers.

Tlf: (+45) 51 89 05 22

Michael Johansen - Rejsekonsulent

Michael er 57 år og har fisket siden han kunne gå. I Danmark foregår det meste fiskeri for Michaels vedkommende med trolling ved Køge Bugt, Bornholm og Møn, men han er også glad for en hygge tur ved en Put and take sø. Det han brænder mest for er at fange fisk under varme himmelstrøg og han har fisket steder som Gran Canaria, Kap Verde, Florida, Ascension Island , Panama, Mexico og Kenya. Så når der eller er tid fra arbejdet hos Tempo Trolling Center er han ude og fiske.

Tlf: (+45) 51 89 05 22

Lars Isak Jensen - Rejsekonsulent

Lars er uddannet optiker og har været selvstændig siden 1985. Lars er 4. generation i samme butik, pt. Danmarks ældste privatejede optiker (anno. 2/11-1888). Lars har fisket siden han var helt ung, dog med en pause på 10 år hvor fiskestangen blev skiftet ud med en golfkølle.

For Lars er det totaloplevelsen, der er i fokus på fiskerferien og han har således været på Kodiak Island i Alaska, intet mindre end 8 gange. I Alaska får man den ultimative fiske- og naturoplevelse, da Kodiak er en af verdens sidste ødemarker og stedet hvor man lever i ét med naturen og dens fantastiske fauna. Lars er på ingen måde nogen grej-freak og syntes selv det er lige så sjovt at fiske med spin som med flue. Desuden er han af den overbevisning, at fluefiskere på ingen måde er mere rigtige fiskere end andre. Lars har  boet på Møn det meste af livet og har fisket det meste af øens kyster tynde med både spin og flue, særligt efter havørreder.

Tlf: (+45) 22 27 57 71

Flemming Birger Larsen - Rejsekonsulent

Flemming Birger Larsen er en af Danmarks mest erfarne Alaska-fiskere. 2015 bliver Flemmings 14. sæson i Alaska, hvor han har fisket i et utal af forskellige elve. Flemming har udgivet adskillige artikler og en bog om sine rejser til Alaska, og mange andre steder i verden. Mange kender Flemming og hans søn Gustav fra Fiskemagasinet på DK4, hvor de har medvirket i 10 spændende fiskeudsendelser fra Alaska. Læs mere om Flemming på hans hjemmeside www.steelheader.dk.

Tlf: (+45) 70 20 38 86

Holger Jensen - Rejsekonsulent

Holger Jensen har gennem mange år haft særlig forkærlighed for tørflue og nymfefiskeri efter sky ørreder og stallinger. Rejser til Sverige, Slovenien, Irland, Polen og ikke mindst de jyske åer gør at Holger har en stor erfaring netop for denne type fiskeri. Holger er den helt rigtige til at sørge for at alle er klædt rigtig på til turen. Holger har desuden flere års erfaring som fluekastinstruktør i International Federation of Flyfishers bag sig, og mangler der råd om fluerne, fluekast er han den helt rigtige at spørge.

Holger har gennem mange år været meget kendt som kasteinstruktør på Fyn og har før været partner på fiskeportalen fynfisker.dk

Tlf: (+45) 28 58 20 87

Thomas Matzen - Rejsekonsulent

Thomas 38 år har fisket siden han som helt lille har øvet sig på hestehovedet ved Nakskov. For ham findes der ikke noget der hedder rigtigt fiskeri, fiskeri er hvad den enkelte føler for og hvad man gør det til. Thomas fisker Blink, Bombarda & fluestang. Det at fiske er ikke videnskab, men lidenskab. Han har  boet på Færøerne og i Sverige og her har han dyrket fiskeriet meget. Han arbejder i dag i  Ækvator sport i Odense. Her afvikler han kurser indenfor kystfiskeri , teori og praktiske ting. Han rådgiver ved siden af turist bureauer og afvikler og udvikler fiskerejser. Ved siden af kører han som kystguide.

Tlf: (+45) 20 77 89 86

Viggo Ross - Rejsekonsulent

Viggo er 31 år og har fisket siden han kunne holde på en fiskestang. Hjemme i Danmark foregår det meste fiskeri med det ultra lette grej og gerne efter så mange forskellige fisk som muligt. Viggo har været instruktør ved Danmarks Sportsfiskerforbund siden 2003 og er derfor vant til at dele ud af sin viden. Han er meget glad for at rejse med fiskestængerne i tasken og har bla. fisket i Norge, på de Kanariske øer, Dubai og Venezuela, men har specielt kastet sin kærlighed på Cortez Havet omkring ved Mexicos vestkyst. Det er blevet til en del ture hertil hvorfor han efterhånden kender området ret god.

Tlf: (+45) 28 89 93 01

Joe Christiansen - Rejsekonsulent

Joe Christiansen har været guide på de fynske kyster siden 2001, og har desuden guidet på ture til Bahamas, Cuba, Bornholm og ikke mindst på Cape Cod. Joe fik sin første fiskestang som fireårig, og har fisket i de sidste 18 år med flue. Joe har rejst meget og herhjemme er han en ivrig fluefisker, og jager havørreder og multer på kysten, gedder i søerne, regnbueørreder i Put and Take, og fisker laks i Skjern Å. Joe har fisket og været turleder på Cape Cod i de sidste mange år med stor succes. Alle som har været med ham vil nikke anerkendende til dette.

Tlf: (+45) 22 41 90 94

Lasse Fast Jensen - Rejsekonsulent

Lasse Fast Jensen er uddannet biolog med en ph.d. grad inden for laksefisk. Lasse er bidt af en gal fluefisker. Tørfluefiskeri står hans hjerte nært, og når sæsonen er i gang, kan man møde Lasse ved en af de danske åer på jagt efter ringende ørreder. Også havørrederne jages intenst både i åen og på kysten.

Lasses nysgerrighed og søgen efter nye udfordringer har givet ham et hav af rejseoplevelser med fluestangen som rejsepartner. Tørfluefiskeri i New Zealand, havørreder i chilensk Patagonien og Tierra Del Fuego, stallinger i finsk Lapland, fjeldørreder i Finland, bonefish i Venezuela, dorado, tun og roosterfish i Mexico, giant trevally på Fiji, atlantisk laks i Norge, redfish i Florida, giant snakehead i i Malaysia, ørred i Slovenien og stillehavslaks og stør i Canada for at nævne nogle.

Tlf: (+45) 61 33 22 31

Per Fischer - Rejsekonsulent

Per er ejer af firmaet fishmadmann, som har specialiseret sig i fluer til laksefiskeri. Per har besøgt Stjørdal før og fanget laks op til 15 kg, og han han fisket laks i Norge i mange år. Per har arbejdet i grejbanchen i mange år, så som rejsekonsulent kan han svare på alle dine spørgsmål angående fiskeri, metoder eller grej.

Tlf: (+45) 30 11 14 63

Anders Bech - Rejsekonsulent

Anders er vores guide i Mandal. Anders kender Mandal rigtig godt, efter at have fisket i elven i mange år. Anders er også vores rejseleder på turen til Suldal, så han har masser af erfaring fra de norske elve. Når Anders fisker herhjemme, kan du finde ham på kysten eller langs Gudenåen. 

Tlf: (+45) 51 33 39 56

Aslak Lund - Rejsekonsulent

Aslak er vores ekspert på vores rejser til Sverige. Han har besøgt de nordsvenske elve flere gange og i denne sæson var han guide på Kangos og Kengis Bruk. Han har rejst i store dele af verden med fluestangen og har bl.a. været med i Mexico og Rusland. Her hjemme fisker han ofte på kysten, men gedder og laks i de jyske åer bliver der også brugt en del tid på. Til daglig læser han til serviceøkonom med speciale i lystfiskerturisme. Han siger; ”Da jeg fandt ud af at der var mulighed for at kombinere karriere med min hobby, var jeg ikke i tvivl om det var den vej jeg skulle gå. Det er en drøm for mig at dele min glæde ved fiskeri med andre”.

Tlf: (+45) 28 55 59 21

Jutta Kolding - Afdelingsleder for Support

Jutta blev ansat i Limpopo Travel / Atlantik Travel i 2015 og blev leder for afdelingen i 2016. Gennem mere end 30 år har Jutta beskæftiget sig med rejser, dels som rejsekonsulent, som billetmedarbejder og som administrativ medarbejder.

Jutta er uddannet ved DSB indenfor både erhvervsrejser, turistrejser og grupperejser og har senere beskæftiget sig med ungdomsgrupper i Kilroy Travels, safarirejser i Adventure Safari og erhvervsrejser hos Carlson Wagonlit Travel, VIA Egencia Travel og senest som backoffice-medarbejder hos BCD Travel.

Lise Haugaard Lentz Thomsen - Salgssupporter

Lise befinder sig til dagligt i support-gruppen. Hun startede her som kontor-elev med speciale i administration og har efter endt uddannelse forsat i support-gruppen.

Når hun ikke  er på kontoret, er hun deltidsbrandmand. Lise har meget af sin interesse for jagt og natur, gennem
sin far.

Åse Svedal - Bogholder

Åse blev ansat i Limpopo Travel i 2009 efter 25 år i samme stilling hos Diana Jagtrejser.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser