Medarbejdere

Tina Jeppesen - Direktør og bestyrelsesmedlem

Tina er daglig leder for Limpopo Travel A/S og Diana Fiskerejser. Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, hvor hun startede som rejsekonsulent i Diana Jagtrejser. Hun blev ansat som direktør i Limpopo Travel A/S i 2003.

Med en bred viden om hele viften af rejsemål fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter på Diana Jagtrejser.

Specialet er rejser til Afrika men Tina har også arbejdet med organisering af rejser til canada, Australien, New Zealand, Argentina og det meste af Europa. Som så mange andre danske riffeljægere debutterede hun på jagtens stier i Polen. Det var i starten af 1990’erne.

Alex Linde - Business Controller

Alex sidder med udarbejdelse af spørgeskemaer, kvalitetsanalyser på vore rejser, hjemmesiden og nyhedsbreve. Udover dette står han også for indførelsen samt vedligeholdelsen af GDPR i firmaet. 

Uddannelsesmæssigt er Alex Professionsbachelor i International Handel & Markedsføring og har en kontoruddannelse fra Danfoss Power Solutions. 

Alex startede som praktikant ved Diana Jagtrejser i 2017 i forbindelse med sin uddannelse til Professionsbachelor i International Handel & Markedsføring. Han er efter endt uddannelse fortsat i firmaet. 

Michael Johansen - Rejsekonsulent

Michael er 57 år og har fisket siden han kunne gå. I Danmark foregår det meste fiskeri for Michaels vedkommende med trolling ved Køge Bugt, Bornholm og Møn, men han er også glad for en hygge tur ved en Put and take sø. Det han brænder mest for er at fange fisk under varme himmelstrøg og han har fisket steder som Gran Canaria, Kap Verde, Florida, Ascension Island , Panama, Mexico og Kenya. Så når der eller er tid fra arbejdet hos Tempo Trolling Center er han ude og fiske.

Tlf: (+45) 51 89 05 22

Flemming Birger Larsen - Rejsekonsulent

Flemming Birger Larsen er en af Danmarks mest erfarne Alaska-fiskere. 2015 bliver Flemmings 14. sæson i Alaska, hvor han har fisket i et utal af forskellige elve. Flemming har udgivet adskillige artikler og en bog om sine rejser til Alaska, og mange andre steder i verden. Mange kender Flemming og hans søn Gustav fra Fiskemagasinet på DK4, hvor de har medvirket i 10 spændende fiskeudsendelser fra Alaska. Læs mere om Flemming på hans hjemmeside www.steelheader.dk.

Tlf: (+45) 70 20 38 86

Holger Jensen - Rejsekonsulent

Holger Jensen har gennem mange år haft særlig forkærlighed for tørflue og nymfefiskeri efter sky ørreder og stallinger. Rejser til Sverige, Slovenien, Irland, Polen og ikke mindst de jyske åer gør at Holger har en stor erfaring netop for denne type fiskeri. Holger er den helt rigtige til at sørge for at alle er klædt rigtig på til turen. Holger har desuden flere års erfaring som fluekastinstruktør i International Federation of Flyfishers bag sig, og mangler der råd om fluerne, fluekast er han den helt rigtige at spørge.

Holger har gennem mange år været meget kendt som kasteinstruktør på Fyn og har før været partner på fiskeportalen fynfisker.dk

Tlf: (+45) 28 58 20 87

Viggo Ross - Rejsekonsulent

Viggo er 31 år og har fisket siden han kunne holde på en fiskestang. Hjemme i Danmark foregår det meste fiskeri med det ultra lette grej og gerne efter så mange forskellige fisk som muligt. Viggo har været instruktør ved Danmarks Sportsfiskerforbund siden 2003 og er derfor vant til at dele ud af sin viden. Han er meget glad for at rejse med fiskestængerne i tasken og har bla. fisket i Norge, på de Kanariske øer, Dubai og Venezuela, men har specielt kastet sin kærlighed på Cortez Havet omkring ved Mexicos vestkyst. Det er blevet til en del ture hertil hvorfor han efterhånden kender området ret god.

Tlf: (+45) 28 89 93 01

Joe Christiansen - Rejsekonsulent

Joe Christiansen har været guide på de fynske kyster siden 2001, og har desuden guidet på ture til Bahamas, Cuba, Bornholm og ikke mindst på Cape Cod. Joe fik sin første fiskestang som fireårig, og har fisket i de sidste 18 år med flue. Joe har rejst meget og herhjemme er han en ivrig fluefisker, og jager havørreder og multer på kysten, gedder i søerne, regnbueørreder i Put and Take, og fisker laks i Skjern Å. Joe har fisket og været turleder på Cape Cod i de sidste mange år med stor succes. Alle som har været med ham vil nikke anerkendende til dette.

Tlf: (+45) 22 41 90 94

Anders Bech - Rejsekonsulent

Anders er vores guide i Mandal. Anders kender Mandal rigtig godt, efter at have fisket i elven i mange år. Anders er også vores rejseleder på turen til Suldal, så han har masser af erfaring fra de norske elve. Når Anders fisker herhjemme, kan du finde ham på kysten eller langs Gudenåen. 

Tlf: (+45) 51 33 39 56

Jutta Kolding - Afdelingsleder for Support

Jutta blev ansat i Limpopo Travel / Atlantik Travel i 2015 og blev leder for afdelingen i 2016. Gennem mere end 30 år har Jutta beskæftiget sig med rejser, dels som rejsekonsulent, som billetmedarbejder og som administrativ medarbejder.

Jutta er uddannet ved DSB indenfor både erhvervsrejser, turistrejser og grupperejser og har senere beskæftiget sig med ungdomsgrupper i Kilroy Travels, safarirejser i Adventure Safari og erhvervsrejser hos Carlson Wagonlit Travel, VIA Egencia Travel og senest som backoffice-medarbejder hos BCD Travel.

Lise Haugaard Lentz Thomsen - Salgssupporter

Lise befinder sig til dagligt i support-gruppen. Hun startede her som kontor-elev med speciale i administration og har efter endt uddannelse forsat i support-gruppen.

Når hun ikke  er på kontoret, er hun deltidsbrandmand. Lise har meget af sin interesse for jagt og natur, gennem
sin far.

Rasmine Dissing Johansen - Elev i Salgssupport

Rasmine blev i sommeren 2018 student på Svendborg handelsgymnasie, efterfølgende blev hun ansat som kontorelev med speciale i salgsupport hos Limpopo Travel.

Når Rasmine ikke befinder sig på kontoret spiller hun håndbold. Derudover har Rasmine siden hun var ganske lille haft en stor interesse for natur og ikke mindst dyr.

Åse Svedal - Bogholder

Åse blev ansat i Limpopo Travel i 2009 efter 25 år i samme stilling hos Diana Jagtrejser.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser