Lej en satellittelefon

En satellittelefon på rejsen

Mens du rejser i verdens fjerne hjørner, kommer du ofte ud for at der ikke længere er dækning på din mobiltelefon. Dette er meget uhensigtsmæssigt, hvis du f.eks er så uheldig at brække en fod eller forstuve en hånd. Dette kan have næsten uoverskuelige konsekvenser. Derfor anbefaler vi, at man lejer en satellittelefon for at være på den sikre side. Med denne kan du i hele verden være sikker på at være i kontakt med omverdenen, hvilket kan give dig ro i maven.

Du kan nemt leje en satellittelefon hos os. Men det er en god idé at booke den i god tid, hvis du vil være helt sikker på at få en satellittelefon med på din rejse.

Hvad er en satellittelefon?

En satellittelefon anvender signalet fra satellitterne i stedet for det almindelige telefonnet. Det betyder, at man vil kunne bruge satellittelefonen fra selv de mest øde sandbanker i Sahara til indlandsisen på Grønland. Hvad enten du er ude og vandre eller fisker i Alaskas ødemarker giver det en fantastisk tryghed at have en satellittelefon ved hånden.

Model

Vi bruger modellen 9575 Extreme, som hører til blandt de bedste. Den udlejes med ekstern antenne, håndfrit sæt, net, samt billader. 9575 Extreme hører til blandt de bedste og udlejes med ekstern antenne, håndfri sæt, net- og billader.

Priser

Alle priser nedenfor er eksl. Forbrug (10 kr/minut ved udgående opkald, indgående opkald er gratis) og forsendelse af returpakken.

Periode 1 uge 2 uger 1 måned
Pris i DKK 1499,- 2500,- 3500,-

 

NB. Der skal lægges 1 uges leje svarende til kr. 1.499,- i depositum, som naturligvis modregnes taletid når telefonen returneres.

NB. Lev.tid ca. 14 dage.

Ved for sent indleverede telefoner forbeholder vi os retten til at opkræve en ekstra uges leje. 

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser