Rejse & afbestillingsforsikring

Atlantik fiskerejser & Limpopo Travel A/S har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din fiskerejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse-eller afbestillingsforsikring gennem Atlantik fiskerejser & Limpopo Travel A/S, kan du kontakte din rejsekonsulent eller kontakte vores support på telefon 70 20 38 86 eller sende en mail til info@atlantik.dk

Europæiske ERV fiskerejseforsikring

En fiskerejse er ikke en almindelig rejse. Derfor er en almindelig rejseforsikring ikke nok for den rejsende fisker. Atlantik fiskerejser har derfor skræddersyet en særlig fiskerejseforsikring i samarbejde med forsikringsselskabet Europæiske ERV. Den specielle rejseforsikring dækker de helt særlige behov og krav, som fiskere har, når de er afsted i den store verden  – og den kan kun købes gennem Atlantik fiskerejser & Limpopo Travel A/S

Forsikringen tager udgangspunkt i de særlige forhold, der gør sig gældende, når du tager på fiskerejse. Fiskerejseforsikringen dækker f.eks. tabt mulighed for at fiske, hvis du brækker din arm og derfor ikke kan fiske. Det gælder både for skader, der er påført forud for rejsen hvis du har tegnet en afbestillingsforsikring og under selve rejseforløbet. En almindelig bagagedækning er ofte ikke tilstrækkelig for fiskere, som rejser med dyre stænger og kameraer. Du kan derfor tilkøbe en Teknisk Udstyrsforsikring, så den svarer til værdien af alt dit udstyr.

Tag en snak med os og find ud af, hvorfor du behøver en fiskerejseforsikring.

Bemærk: Vi kan også sælge dig denne forsikring, hvis du rejser med et andet bureau eller har arrangeret turen selv.

 

Læs/download Europæiske ERV brochure her

Læs/download Europæiske ERV betingelser her

Afbestillingsforsikring

Rammer akut sygdom, som medfører hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje dig selv, dine nærmeste pårørende eller din rejseledsager, kan du uden omkostninger annullere rejsen eller udsætte den til et mere passende tidspunkt. Brand eller indbrud i egen bolig eller egen virksomhed umiddelbart inden afrejse kan også være grund til at annullere eller udsætte rejsen.

Du kan hos Atlantik fiskerejser & Limpopo Travel A/S vælge mellem to afbestillingsforsikringer, som koster henholdsvis 4,17% eller 6,25% af rejsens pris.

Har du tegnet en afbestillingsforsikring til 4,17% vil du få udstedt et tilgodebevis på rejsens pris af Atlantik fiskerejser & Limpopo Travel A/S.

Har du tegnet en afbestillingsforsikring til 6,25% vil du få refunderet rejsens pris af Europæiske ERV Rejseforsikring.

Afbestillingsforsikringen skal bestilles samtidig med rejsen, og SENEST ved indbetaling af depositum. Efter indbetaling af depositum, er det ikke længere muligt at tegne afbestillingsforsikring på rejsen.

Udvidet dækning inkluderet i forsikringen:

Når du tegner en afbestillingsforsikring hos Atlantik fiskerejser & Limpopo Travel A/S, er vores udvidet dækning altid inkluderet i prisen, hvilket betyder at det også er gyldig afbestillingsgrund, at man afbestiller rejsen som følge af mindre fysisk tilskadekomst, der normalt ikke giver ret til afbestilling, men som vil ødelægge rejsens formål.

Et godt eksempel kunne være en forstuvet finger, som vil umuliggøre at tage på fisketur, men som naturligvis ikke ville opfylde forsikringskravet om at være lægeordineret sengeliggende. Samme forhold gør sig også gældende i forbindelse med erstatningsrejse.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser