« Tilbage

Gościniec Nad Sanem

Denne privatejede lodge ligger lige ned til floden. Indlogeringen foregår på 2-personers værelser, men der vil være mulighed for eneværelse mod ekstra betaling. Lodgen er indrettet efter enhver lystfiskers drøm. Her er plads til at sidde og binde dine egne fluer, udsigten fra stuen får det til at krible i fluefiskeren. Med kun 50 m til floden er det svært ikke at følge med i, om der er gang i fiskene.

Maden bliver serveret i et stort, flot, rustikt lokale med en knitrende brændeovn og en dejlig fornemmelse af hygge. Olga og hendes mor sørger for, at vi får smagt egnsretterne og kan gå mætte i seng. Det eneste du selv skal sørge for, er at købe øl eller vin til maden. Resten er en del af opholdet!

I haven ned mod floden er der et dejligt bålsted, en stor åben spa og en flot sauna, hvor de trætte muskler kan blive varmet igen. Der kan aftales besøg i den lille hyggelige lystfiskerbutik i en af de nærliggende byer, hvor der kan købes stort ind til fiskeriet på floden. Skulle du have specielle ønsker til maden, bedes vi blive informeres om dette inden afrejse.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser