« Tilbage

Kingfisher Fishing Ltd

Kingfisher Fishing Ltd. er et af Kenyas ældst etablerede bådfirmaer. De har eksisteret i over 40 år, og har specialiseret sig inden for dybhavsfiskeri. Firmaet er familieejet og tilbyder desuden fotosafari i Tsavo Nationalparken med ophold i klassisk teltcamp. Kingfisher har et professionelt mandskab. De råder over en række både med fuldt udstyr; Tina, en 34fods Striker, med skipper bror Adrian, Neptune, en 35fods Bertram, med skipper bror Angus,  Snark, et traditionelt bygget træskrog, hvor Salim Abed er skipper og Snowgoose, en 37fods sportsfisher, hvor Nick Conway er skipper.

Kingfisher tilbyder også strandfiskeri, bundfiskeri samt fiskeri med flue til dem, der foretrækker fiskeri tættere på kysten og på mindre fisk såsom giant trevally, kingfish, barracuda m.m. Der fiskes fra båden “Malachite”, der er en 25’ fiberglas båd, som kan lejes på timebasis. Kingfisher anbefaler dog minimum 6 timer pr. dag.

Kingfishers både og skippere er internationalt kendt og har medvirket i TV-programmer om sportsfiskeri, der er vist over det meste af verden. Kingfisher har slået adskillige verdens-, Afrika- og Kenyanske rekorder i fiskeri. I marts 1995 blev Kenyas største Blue Marlin på 567 kg fanget på båden Neptune.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser