VÆLG INDLOGERINGSDATO
REJSENS LÆNGDE 17 DAGE
PRIS $3,575

Big Game-fiskerejse på Baja i Mexico

Vil du teste dine fiskeevner til det maksimale, så er her muligheden for sætte krogen i nogle af havets stærkeste og hurtigste fightere - Gulfinnet tun, Bonito, Stribet Marlin, Guldmakrel og Roosterfisk.

Højdepunkter

 • Big Game-fiskeri
 • Fiskeri efter Marlin, Guldmarkrel og Roosterfisk
 • Bådfiskeri
 • Grupperejser på udvalgte datoer med erfaren dansk rejseleder

17 dage fra $3,575

Har du drømt om at tage på eventyr på det blå hav, hvor man aldrig kan vide med sikkerhed, hvad der tager agnen, så er her en enestående mulighed for at komme af sted på eventyr til en pris, der er til at betale. Baja California Sur i Mexico byder velkommen til alverdens muligheder. 

Fiskeriet på Baja, Mexico

På Baja er der mulighed for flere spændende former for fiskeri. Her kan fiskes direkte fra stranden med flue eller spin, kystnært fiskeri fra båd, eller trollingfiskeriet efter Marlin på det åbne hav.

Strandfiskeri

Strandfiskeriet kan foregå enten på egen hånd eller med en lokal guide. Primære fisk er den svære roosterfish eller den ekstremt stærke jack crevalle. Fiskeriet foregår primært ved at gå langs stranden og spotte de jagende fisk. Er man fluefisker, kan det anbefales at fiske to sammen eller have guide med. Her kan den ene lokke fisken ind på kastehold med en spinnestang og en krogløs agn, mens fluefiskeren kan præsentere sin flue for den ophidsede fisk. Det gælder dog både for spin og flue, at agnen ikke kan tages for hurtigt ind. Det er hårdt arbejde at fiske efter disse trofæfisk. Under kystfiskeriet fanges der undertiden bonito og dorado som bifangst, hvis der er dybt vand tæt på kysten, samt alle mulige andre småfisk og bifangster.

 

Kystnært bådfiskeri

En anden mulighed er at fiske i det kystnære vand fra en båd. Her fiskes fra en 20-23 fods panga, der kan sejle helt ind til kysten. Vil man i kontakt med de helt store roosterfish, så kan en tur langs kysten med en levende agn varmt anbefales. Her ses ofte rigtig store fisk på over 20 kg. Pangaen har baittank ombord til levende agn, der købes om morgenen ved afgang fra stranden. Det er ligeledes muligt at købe en køletaske med dagens frokost og drikkevarer.

Har man mere lyst til at svinge fluestangen, er dette bestemt også muligt fra bådene. Her skal man dog være forberedt på at bruge kraftigere grej end til den danske laks. Der kan både fiskes efter spottede fisk eller i blinde langs kysten. Det er selvfølgelig også muligt at bruge spinnestangen til dette fiskeri. Langs med klipperne kan man fange mange spændende arter som f.eks grooper, snapper, ladyfish, trickerfish og mange flere. Sejler man blot nogle hundrede meter ud, er der mulighed for at bundmede efter ladyfisk, red snapper, der er en fantastisk spisefisk eller at trolle efter dorado, skipjack og endda stribet marlin.

Trollingfiskeri

Endelig er der mulighed for at sejle ud på det åbne hav, hvor det helt store eventyr venter. Her er en god bestand af stribet marlin, og det er bestemt ikke unormalt at lande 3, 4 endda 5 marlin på en dag.

Går man langs vandet, når bådene kommer ind, kan man se flagene fra dagens fangst på de forskellige både. Stribede marliner ligger ofte mellem 18 kg og 70 kg. Er temperaturen på vandet høj nok, er der også mulighed for blå marlin. Der fanges hvert år en del blå marliner i området, men gennemsnittet i dette område er ikke så stort som f.eks omkring Azorerne. Med et gennemsnit på omkring 115 kg giver de dog en helt fantastisk fight, som vil foregå som ”stand-up”, hvilket bestemt også kun gør det hele meget sjovere (og hårdere).

Fiskeriet foregår fra enten 20-23 fods pangaer eller 25-30 fods crusier. De lokale skippere lytter konstant på radioen og deler positioner med hinanden for at sikre bedst muligt fiskeri for alle deres gæster. Dette betyder også, at hvis man vil satse på gulfinnet tun, er der oftest en båd, der ved hvor tunen befinder sig. Dette  foregår oftest i et fantastisk sceneri, hvor hundredvis af delfiner jager med tunene og giver et uforglemmeligt show, mens man venter på de stærke torpedoer. Under trollingfiskeriet efter marlin og tun fanger man ofter de smukke doradoer som bifangst. Man kan dog fiske mere målrettet efter doradoerne ved at lede efter flydende genstande eller kigge efter jagende fisk i overfladen.

Friskeriet er ikke det eneste imponerende på denne tur. Ude på vandet og selv inde ved stranden er det muligt at se delfiner og djævlerokker springe fri af vandet. Et smukt syn. Mens man sejler på havet vil det også være muligt, hvis heldet er med en, at se skildpadder svømme forbi og eventuelt en marlin, der ligger og solder sig i vandoverfladen. 

Rejseplan

Dag 1: Afrejse København - ankomst til USA, hvor der er overnatning
Dag 2: Afrejse USA og ankomst San Jose Cabo
Dag 3-7: Fiskeri 
Dag 8: Hviledag med mulighed for udflugter
Dag 9-13: Fiskeri
Dag 14-15: Hviledag med mulighed for udflugter eller ekstra fiskeri
Dag 16: Transfer fra hotel  - Afgang San Jose Cabo - København
Dag 17: Ankomst København

Ophold i Mexico

29. juni til 14. juli 2024

Beskrivelse: Pr. fisker v. 2 i båden/2 sengsværelser
Indlogeringsdato: 29. juni 2024
Pris: $4,850

Beskrivelse: Pr. fisker v. 3 i båden/3 sengsværelser
Indlogeringsdato: 29. juni 2024
Pris: $3,575

Prisen inkluderer:

 • 1 overnatning i USA på vejen til Mexico
 • 10 båddage (2 eller 3 fiskere pr. båd).
 • 14 nætter på et pænt 3* hotel (2 eller 3-sengsvær.)
 • Transfers i Mexico.
 • Fiskelicens.
 • Rabatordning ved grejbestilling hos vores samarbejdspartner.
 • Intromøde inden afrejse.

Intromødet vil indeholde følgende:

 • Sandwich og øl eller vand.
 • Grejsnak.
 • Sammensætning af grej.
 • Fisketeknik både spin og flue.
 • Rette agn.
 • Snak om genudsætning af fisk.

Prisen inkluderer ikke:

 • Mad og drikke på hele rejsen.
 • Drikkepenge til skipper. (ca. 20 dollars pr. dag)
 • Evt agn. (10-20 dollars pr. dag)
 • Flybillet (Prisen ligger mellem 6500,- og 12000,- afhængigt af, hvornår billetten bliver udstedt)
 • Udgifter for bagagetillæg på flyrejsen. Herunder gebyr for fiskestænger.
 • Forsikringer - vi anbefaler vores Europæiske ERV. fiskeforsikring til den rejsende lystfisker.
 • EU-ansvarsforsikring DKK 59,-
 • Alle andre udgifter, som ikke er nævnt i afsnittet prisen inkluderer.

Arrangementet kan afkortes eller forlænges, og da flybilletten ofte går via USA, vil der være mulighed for et stopover på hjemrejsen. 

Husk at læse alt igennem, så der ikke kommer nogle overraskelser, inden du skal afsted.
Husk at det kan være en god idé at kigge på www.rejsedoktor.dk angående vacciner.

Pris for ledsagere:

Pr. ledsager i 2 sengsværelser USD 1.125
Pr. ledsager i 3 sengsværelser USD 845

HAR DU SPØRGSMÅL?

Peter Edwardsen

Telefon:

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

 • Gode tilbud på fiskerejser
 • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
 • Ekslusive afbudsrejser