« Tilbage

Hotel på Baja California

Hotellet er placeret på den sydøstlige kyst af halvøen Baja California, ca. 2 times kørsel fra Carbo lufthavn. Det er et rigtig fint 3-stjernet hotel med mange forskellige værelses muligheder. Det er muligt at få standardværelser med to dobbeltsenge (evt. plus en slåudsofa) med enten have-, pool- eller havudsigt, alt efter hvad der ønskes. Der er kingbed værelser med en kingsize seng i stedet, passende for par uden børn, med samme udsigts/placeringsmuligheder. Der er suiter og penthouse værelser i forskellige størrelser med et eller flere værelser og badeværelser, til dem hvor kun det bedste er godt nok. Er man en stor familie eller mange venner der ikke har noget imod at sove i samme rum, har de deres Cabana værelser med op til fire senge.

På hotellet er der to restauranter og fire barer inklusiv en poolbar og en sushi bar. Blandt disse, er det muligt at få alt lige fra fisk til kylling, steaks, byg-selv-pizza, burritos og andet mexicansk samt små snacks. Efter maden kan man tage på en af barerne og tage sig en lækker drink.

Aktiviteter er der mange af i området. Hotellet er rutineret i gæster der kommer for at fiske i området og kan i den forbindelse tilbyde leje af både, fiskelicenser, guidede ture med mere men de har også meget andet at byde på. Der er en spa tilknyttet hotellet, hvor det er muligt at få alverdens behandlinger så som facials, manicures & pedicures, body scrubs & wraps og massage. Det er muligt at få klippet, farvet og/eller stylet sit hår samt få lagt sin make up til særligt lejligheder eller selvforkælelse. Der er pilates, yoga og zumba sessions, til dem som har lyst til det (sæsonpræget). Der er golf, tennis, ridning, ATV-kørsel mm. til dem der ønsker at komme lidt ud og se noget andet. Ønsker man en shoppetur, er dette også muligt til La Paz. Er man til vandoplevelser der ikke inkluderer en fiskestang kan hotellet også arrangere snorkling og dykning ture, hvor det er muligt at se livet i havet på tætteste hold, blandt andet på noget af Nordamerikas bedste rev ca. 50 km syd for hotellet, eller svømme med hvalhajer ca. 100 km nordpå ved La Paz.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser